Eveniment privat în sectorul 6 al Capitalei. Unul din petrecăreți se afla în carantină

O petrecere privată a avut loc, sâmbătă spre duminică noapte, în sectorul 6 al Capitalei. Unul din petrecăreți avea obligația să stea în carantină.

La petrecere participau 18 persoane.  

„În noaptea de 20/21.03.2021 polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, în urma unui apel 112 cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice la o adresă din zonaă, au intervenit și au constatat că 18 persoane participau la o petrecere cu caracter privat, unde erau încălcate normele de prevenire a răspândirii virusului SARS COV 2”, transmite Poliția Capitalei.

La petrecere participa și  un tânăr care avea instituită măsura carantinării. Au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Toți participanții au fost sancționați cu amenzi în cuantum de  7.750  lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Cardul de energie – Ce se va întâmpla cu beneficiarii care...

Autoritățile iau în calcul să schimbe unele reguli care vizează beneficiarii cardului de energie, care își schimbă domiciliul, potrivit unui proiect de act normativ. Proiectul...