Evenimentul Renault eWays debutează online pe 15 octombrie cu Dacia Spring printre protagoniste

Oficialii grupului Renault au anunțat în această seară că, pe 15 octombrie, va debuta Renault eWays, „un eveniment unic dedicat mobilității electrice de astăzi şi de mâine”.

Conform grupului francez în perioada 15 – 26 octombrie 2020, Groupe Renault îi invită pe doritori să afle mai multe despre viziunea sa asupra mobilității și să descopere două premiere mondiale 100% electrice. Este vorba despre un showcar care anunță viitorul crossover electric al mărcii Renault, bazat pe noua platformă CMF-EV dedicată vehiculelor electrice, și despre conceptul Spring, mașina electrică accesibilă tuturor care întruchipează noua revoluție Dacia. Tot în cadrul evenimentului desfășurat online vor fi prezentate și modelele din gama extinsă de vehicule electrice și electrificate, inclusiv Renault Arkana E-TECH Hybrid, noul SUV hibrid coupé care va fi disponibil în Europa.

„Pe durata a zece zile, Groupe Renault va explora viitorul mobilității, orașelor și tehnologiilor alături de experți, parteneri și alți invitați cu scopul de a încuraja dezbaterea în jurul electromobilității. Pe ordinea de zi se vor afla conferințe de presă, premiere mondiale și schimburi de opinii. Toate acestea vor fi disponibile pe site-ul dedicat eways.groupe.renault.com/en”, menționează oficialii Renault.

Pe 15 octombrie, Luca de Meo, CEO Groupe Renault, va inaugura Renault eWays şi va dezvălui inovațiile hibride şi 100% electrice ale Grupului Renault.

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. Dacia este Dacia și va rămâne Dacia prin eleganta și confort doar cu ajutorul Francezilor și al Uniuni Europe. Nu suntem si nu vom fi unici niciodată. ( Domnilor / Doamnelor ! Sa nu uitam cu adevarat de unde am plecat și unde am ajuns cu aceasta munca a tehnologiei moderne de sec-XX-XXI-lea )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...