Examinator de la Serviciul Permise Buzău anchetat după ce i-a făcut avansuri unei tinere de 20 de ani, care voia să obțină permisul

O anchetă a fost demarată la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Autovehiculelor Buzău,  după  ce o tânără de 20 de ani l-a acuzat pe un examinator auto că ar fi avut un comportament deplasat, trimițându-i mai multe mesaje indecente și chiar a invitat-o în oraș.

În respectivele mesaje, funcționarul public îi face avansuri fetei de 20 de ani, aspirantă la calitatea de conducător auto, însă aceasta îl refuză,  motiv pentru care, tânără a fost respinsă de patru ori la examenul practic de traseu.

Situația a fost adusă la cunoștința superiorilor,  iar aceștia au deschis o anchetă.

Nu se cunosc rezultatele cercetării, dar ceea ce este cert este că examinatorul a fost lăsat să își continue activitatea la Serviciul Permise Auto. Între timp, lucrurile au luat o nouă turnură, același examinator fiind vizat într-o anchetă penală pornită de la plângerile aceleiași tinere, conform publicației blitz24.ro.

Conform informațiilor Blitz24,  persoana în cauză are 33 de ani și este angajat la SRPCIV Buzău din 2021, iar pe numele lui a mai planat o suspiciune de hărțuire.

Declanșarea cercetărilor a fost confirmată și de subprefectul Constantin Cristea, în atribuțiile căruia intră coordonarea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Buzău. În declarațiile acordate sansanews.ro, Constantin Cristea confirmă că un angajat din acest serviciu este vizat într-un dosar privind o presupusă faptă de corupție. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, angajat din 2021 la SRPCIV Buzău. Surse de presă au confirmat pentru ȘansaNews că funcționarul cercetat este același cu cel acuzat de hărțuire.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...