EXCLUSIV Aceasta este prima mașină a lui Vladimir Putin: o Zaporozhets ZAZ 968, fabricată în Ucraina

Am vizitat Rusia și am mâncat la restaurantul preferat al lui Vladimir Putin, amplasat pe domeniului Palatului Konstantinovsky din Strelna, de lângă Sankt Petersburg. Pe peluza de lângă restaurant era expusă prima mașină a președintelui Vladimir Putin.

Restaurantul de pe domeniul Palatului Konstantinovsky din Strelna, de lângă Sankt Petersburg, este prezentat ca fiind preferatul lui Vladimir Putin. I-am crezut pe cuvânt pe cei de la restaurant, având în vedere că la recepție erau sute de fotografii cu Putin cu diverși ivitați de marcă, precum George Bush, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy și mulți alții dintre cei mai puternici oameni ai Planetei.

Prima mașină a lui Vladimir Putin este o Zaporozhets ZAZ 968 , fabricată în Ucraina în 1972. Mașina a fost restaurată exact ca atunci când o conducea Putin. Președintele Rusiei este foarte mândru de prima lui mașină, având în vedere că s-a lăudat cu ea până și la fostul președinte american, George Bush, înaintea unei cine oficiale la Palatul Konstantinovsky din Strelna. Mașina are un motor V4 de 40 de cai putere, răcit cu aer, montat în spate, iar portbagajul îl are în față.

Vladimir Putin era singurul student din facultate cu mașină și ceas la mână

Vladimir Putin a urmat cursurile Facultății de Drept la Universitatea din Leningrad (actual Sanakt Petersburg), unde concurența era de 40 pe loc. A fost un student medicoru, dar excelent la istorie, germană și sport. În primul an de facultate, studentul Vladimir Putin era printre puținii studenți care aveau mașină și ceas la mână, potrivit informațiilor apărute în cărțile despre biografia lui. O mașină costa, la vremea aceea, cât o casă de vacanță.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole