Exclusiv. Dan Negru: „Nu mă duc la podcasturi”

Realizatorul TV Dan Negru este foarte activ în ultima vreme pe rețelele sociale. De la semnalarea unor probleme sociale și până la evidențierea viziunilor pesonale, Dan Negru dovedește că este cu adevărat ceea ce se numește, de obicei, „o persoană publică”.

De curând, realizatorul TV a justificat o temă interesantă și anume: de ce nu se duce la podcasturi, invitat fiind. „Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă. Speak m-a înțeles din prima dar alții au rămas supărați pe mine. Am fost la Andi,demult,la inceputuri”, scrie Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

El subliniază că nu are nimic cu acest „gen” de apariții, dimpotrivă: „Îmi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu „Coin Talk” de pe Spotify. Primul podcast care m-a marcat a fost „Dark side of The Earth” cu povestea astronautului Dave Wolf care, în 1997, a rămas blocat în afara stației spațiale Mir timp de câteva ore – în timpul primei lui ieșiri în spațiu. Fantastică poveste!”.

Podcasturile românești trebuie să se reinventeze

Totuși, dacă îi plac, dar nu dorește să apară, are totuți ceva care îl reține. „Podcasturile românești trebuie să se reinventeze. Multe nu s-au ridicat peste clasicele interviuri pe care le au televiziunea si radioul. „Legendele” mele din YouTube nu sunt podcast. Cu ceva vreme in urmă, o tv mi-a propus un late-night. Le-am cerut atunci să scriem pe o hârtie invitații-vedetă pentru o lună. Măcar o lună! N-am găsit mai mult de 10-15 care să merite si apoi ne-am fi întors la vedetele care apar oriunde, oricând, facănd orice”, explică Dan Negru.

Noi admirăm prosteşte atâţia neghiobi

El este categoric și transmite un mesaj foarte clar în ceea ce privește această „nouă manie” pe tărâm românesc și nu numai. Mesajul prezentatorului TV este acela că podcasturile românești se vor reinventa atunci când vor descoperi poveștile interesante ale oamenilor obișnuiți: „Sau vorba lui Mircea Eliade: „Ce oameni excepţionali trec pe lângă noi, anonimi, şi noi admirăm prosteşte atâţia neghiobi, numai pentru că au vorbit de ei presa şi „opinia publică”.

Bine zis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...