EXCLUSIV. Directori cu schimbul la TAROM!

România țara marilor invenții și inventatori a dat multe țărilor lumii și omenirii în toate domeniile de activitate! Și dacă domnitorul Alexandru Ioan Cuza a înființat serviciul militar denumit în epoca „călărași cu schimbul” nici Taromul nu s-a putut lăsa mai prejos și l-a înființat pe cel de „directorași cu schimbul”! Da, ați citit bine „directorași cu schimbul”!

Metoda imaginată de șmecherii din Tarom este una extrem de simplă și de eficientă pentru că se ia una bucata membru al „famigliei“ și se numește pentru 3 luni de zile pe o funcție de director din multele inventate în companie. La împlinirea sorocului persoana în cauză este înlocuită cu alt membru al „famigliei” care stă la rând și ea pentru primirea tainului.

Cel înlocuit se reîntoarce în vechea poziție pe care „famiglia” a avut grija să o țină neocupată până la revenirea lui doar că ce să vezi salariul revenitului este cel de director și nu cel conform postului și avut anterior numirii lui ca și director! Pentru că „băieții deștepți “ știu că doar cu acordul scris al angajatului se poate reduce salariul în condițiile încadrării pe o poziție cu salariu inferior celui avut anterior si cum nimeni nu este nebun să semneze așa ceva …! Si uite așa :

  • directorul de zbor numit director general a revenit pe post cu salariul de director general de doar 10.000 euro;
  • șeful de agentie de la Roma, Z., a revenit la post cu salariul de director financiar de 9.000 euro în loc de 3.000 la cât îl mărise fosta director general demisa M.M.;
  • șefa de agenție de la Tel Aviv după doar 3 luni de director general a revenit la agenție cu salariul de director general.

Exemplele pot continua până la șefii de secții, direcții, birouri, etc într-o morișcă continuă condusa de „famigliile” din Tarom !

Consilieri noi pentru fiecare director

Schema se completează într-o simbioză perfecta cu cea a consilierilor aduși de către fiecare nou director general numit politic si care după expirarea celor două perioade legale de contract pe perioadă determinată conform legii rămân în companie cu contract pe perioada nedeterminata și cu salariile avute și fără examen pe post!

Câteva perdele de fum aruncate în presă de „famiglia“: cum că sunt prea mulți angajați și trebuie dați afara, că salariile angajaților duc Taromul în faliment, etc etc și gata românul de rând află ce trebuie.

Mai vin și controalele corpurilor de control care spun că măsura închiderii agențiilor străine dispusă de peste opt ani nu a fost luată nici până acum deși era si este obligatorie. Aflăm și din presă că fosta directoare M.M. i-a mărit salariul soțului, șef de agentie la 4.000 euro, care soț i-a mărit nepotului lui angajat la agenție salariul.

Uite așa Taromul este falimentat sistematic de „famigliile” ce știu ele ca statul nu va lăsa să moară vaca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...