EXCLUSIV Elena Udrea voia de mică să fie președintele României – povestirile unei prietene din copilărie

Când era mică și era întrebată ce vrea să se facă atunci când va fi mare, Elena Udrea răspundea răspicat: președintele României, ne-a dezvăluit o colegă de școală a “blondei de la Cotroceni”. Ne-a mai povestit și despre cum era Elena Udrea când era mică, despre cum învăța la școală și că semăna cu Oana Sârbu.

Elena Udrea a avut planuri mari încă de mică. Încă de pe vremea când era elev în clasele primare, la o școală din Buzău, Elena le spunea copiilor că planul ei în viață este să ajungă președintele României. “Eu am stat cu ea la bloc, Micro V și eram și colege la școală. Nu am cum să nu-mi amintesc de ea. Era cea mai deșteaptă și de la bloc și din toată școala. Era brici. Ea organiza tot, jocuri, serbări, era super. Nu mai spun cât era de ambițioasă. De mică ne spunea la toți că ea va fi președintele țării”, a declarat, pentru Puterea.ro, prietena din copilărie a Elenei Udrea.

Când a crescut, s-a ținut de cuvânt și chiar a candidat la președinția României, însă planul din copilărie nu I s-a adeverit niciodată. În 2014 și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2 noiembrie. Conform rezultatelor finale a obținut un scor 5,20%.

Elena Udrea era săracă în copilărie

Elena Udrea provine dintr-o familie săracă. “Mama ei era taxatoare în autobuz. Avea ca un mic chioșculeț în autobuz și vindea bilete. Era o femeie foarte de treabă, mereu vorbea cu toată lumea. Tatăl ei era șofer. Nu era deloc bogată, chiar mai săracă decât noi”, a continuat prietena.

Revenind la poveștile de la școală, prietena Elenei Udrea ne-a mai spus că aceasta avea numai note de 10 și a luat doar premiul I.

Elena Udrea în adolescență semăna cu Oana Sârbu

“Când eram la liceu, la Hașdeu, a apărut filmul Liceeni. Toate fetele eram invidioase pe Elena. Era brunetă și tunsă exact ca Oana Sârbu. Și noi eram tunse la fel, doar că nu ne stătea părul la fel de bine. Al meu parcă se ondula, al altor fete era mai umflat, dar al Elenei era perfect drept, parcă și-l îndrepta cu placa. Noi îi spuneam pe atunci Oana Sârbu, pentru că ni se părea că semăna cu ea”, a conchis prietena lui Udrea. Acesata povestește că după ce s-au mutat în București s-au mai întâlnit de două ori. “Am mai văzut-o o data, întâmplător, pe stradă, prin Cotroceni. Era tot brunetă. Era măritată cu Dorin Cocoș pe atunci. Foarte tare s-a bucurat că m-a văzut. Apoi am mai văzut-o când era pe val. Era la un meci de handbal al unei nepoate. Toată lumea din sală s-a minunat când a venit Udrea la mine, m-a pupat și m-a îmbrățișat”, a conchis sursa citată.

Udrea e arestată în Bulgaria

Dar să revenim și la întâmplări mai actuale cu Elena Udrea. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a fost acuzată în dosarul ”Gala Bute”, alături de alți șapte inculpați, de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosire de documente ori declarații false pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene. Procurorii au arătat în rechizitoriu că pe 24 iunie 2011 a fost încheiat un contract de servicii, atribuit prin negocierea fără publicarea unui anunț de participare, între Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului și SC Europlus Computers SRL, firma lui Rudel Obreja, având ca obiect prestarea serviciilor de promovare a României în cadrul evenimentelor desfășurate cu ocazia organizării Galei Internaționale de Box Profesionist de către Federația Română de Box. În data de 28 martie 2017, Elena Udrea a primit, în primă instanță, de la magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție, o decizie de condamnare la șase ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute”. După ce Curtea Supremă a respins ca neîntemeiată cererea de repunere pe rol a dosarului, pe 5 iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare.

În aprilie 2022 a fugit în Bulgaria chiar în ziua sentinței. A fost prinsă de autorități și, momentan, este arestată în Bulgaria. Udrea a cerut azil în Grecia, invocând condițiile foarte proaste din închisorile din România. Momentan așteaptă decizia judecătorilor bulgari, dacă va fi sau nu extrădată în România.

 

1 COMENTARIU

  1. Aici se află banii dumneavoastră. Bani furați din turism, sănătate, învățământ, autostrăzi și investiții, etc
    Politicieni români, mândri si patrioti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole