EXCLUSIV. Ministrul UDMR al Mediului, Barna Tanczos, pregătește dezmembrarea Romsilvei

Controversatul ministru UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, a reușit o performanță unică în materie de mușamalizare a scandalurilor, dar în același timp este preocupat să promoveze anumite interese de grup.

Barna Tanczos, pe urmele lui Băsescu

La ora actuală, ministrul Barna Tanczos și câțiva apropiați ai săi din Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pregătesc un proiect legislativ de ”dezmembrare” a unuia dintre simbolurile economice ale României.

Este vorba despre Regia Națională a Pădurilor-Romsilva. Sub pretexul că va Romsilva a anunțat concediere a 413 angajați dar și pentru a mușamaliza angajarea a câte doi-trei ingineri pe același post în special la direcțiile silvice din jurul Bucureștiului, Barna Tanczos pregătește ”spargerea” Romsilvei în trei entități distincte după metoda și modeul Băsescu de la CFR din 1998.

Astfel, Romsilva se va dezmembra în trei societăți distincte. Una se va ocupa de administrarea pădurilor, a doua va gestiona prestările de servicii forestiere iar cea de a treia va avea ca obiect de activitate comercializarea masei lemnoase.

Practic, prin această manevră, Barna Tanczos va desființa Romsilva și astfel ”băieții destepți” care roiesc în silvicultura atât români, dar mai ales străini, își vor putea împarte un tort uriaș cu un patrimoniu imobiliar extrem de valoros și de atractiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.