EXCLUSIV Mircea Geoană suferă de o boală incurabilă

De ceva timp, actualul secretar general adjunct NATO, Mircea Geoană, apare în public cu un nou look. Realitatea acestei schimbări este cu totul alta, adică una tristă: Geoană suferă de o boală incurabilă, din cauza căreia mor, anual, milioane de oameni, susțin apropiații săi.

Cu sănătatea nu-i de glumit

Fostul lider PSD, Mircea Geoană, în prezent secretar general NATO, vrea cu orice preț să fie candidatul PSD, dar și al PNL pentru alegerile prezidențiale din 2024. Numai că look-ul acestuia din ultima perioadă a lăsat loc la o mulțime de speculații, inclusiv aceea că suferă de o boală  incurabilă.

Potrivit informațiilor noastre, Mircea Geoană a fost diagnostigat că suferă de o boală gravă, incurabilă. Este vorba de cancer limfatic. Ca atare, în aceste condiții, șansele ca el să fie candidatul PSD și poate și al PNL la Președinția României sunt aproape nule, ceea ce a complicat foarte mult calculele prezidențiale ale partidului condus de Marcel Ciolacu.

Drumul lui Geoană, de la Energomontaj București la NATO, via SUA

Mircea Dan Geoană  s-a născut pe 14 iulie 1958 în București și a lucrat până în 1989 ca inginer mecanic la Energomontaj București. După 1990 a intrat în politică, fiind pe rând, director în Ministerul de Externe și purtător de cuvânt al acestui minister.

Între 1997 și 2000 a fost ambasadorul României în SUA, după care, în cabinetul Adrian Năstase, a fost ministru de Externe. Din aprilie 2005 și până în februarie 2010 a fost președintele PSD iar între decembrie 2008 și noiembrie 2011 a fost președintele Senatului.

Începând cu data de 17 octombrie 2019, Mircea Geoană este secretarul general adjunct NATO. Mai trebuie precizat că Mircea Geoană a candidat în 2009 la președinția României, dar a pierdut alegerile, în condiții discutabile, în fața lui Traian Băsescu.

Citeste si Codrin Stefănescu, bolnav grav, se retrage din politică. De ce boală suferă

38 COMENTARII

  1. Numai în România se poate întâmpla asta că un inginer mecanic ( tot respectul pentru această profesie) să ajungă ministru de externe, ambasador, director adj NATO, ciudat. Nu există nicio legătură profesionala între aceste demnități și cea de inginer mecanic. Tot așa , păstrând proporțiile, Chiriac din inginer a ajuns jurnalist și mai nou analist politic, mincinosul ăla de la Antena 3 , Tudor, analist militar. Ciudate sunt drumurile unor inși slabi pregătiți în domeniile ptr care, cică, s-au pregătit.

  2. Geoană a terminat și facultatea de Drept chiar la Universitatea București,a urmat și cursuri de diplomație și este absolvent și a prestigioasei ENA de la Paris. Deci nu s-ar zice că n-a avut pregătire pentru funcțiile deținute. În plus, vorbește fluent franceza si engleza. L-am auzit aici, în Franța în interviuri în direct.
    Mai bine întrebați-vă cum au ajuns în funcții înalte altii (precum Ciolacu, Bode, Câciu,Ciucă etc)

  3. Nu fiți răutăcioși. România are f. puțini oameni deștepți și copabili că dl. M. Geoană. Cristian Diaconescu pe care i l ascult cu plăcere, Adrian Cioroianu,Ioan Aurel Pop . Faceți comentarii răutăcioase doar daca sunteți pe aceeași treaptă cu ei. Să auzim de bine.

  4. 90/100,din toate domeniile și structurile de conducere au fost și sunt urmașii și descendenții,Comunismului,Securității ,tara și sistemul a fost pe mina lor,și tot pe mina lor a rămas deocamdată.Nu toți au fost jigodii,nenorociți și criminali.Viata noastră este că o simfonie,interpretată de un Nebun că Motard,că un surd că Betoven,un dement că Paganini,ei s-au dus dar capodopera lor a rămas. Referitor la Geoană,eu zic sa ne abținem din bun simt,cine era absolvent de Academie și cine devenea general pe vremuri,,,Doar elitele.

  5. Sunt SIDERAT de cata prostie poate fi in tara si de cata lipsa de informare REALA dovedesc unii oameni , mai ales tinerii din ziua de azi!!! Si asta o spune un om care a fost coleg de armata si de facultate cu MIRCEA GEOANA ! Da, a absolvit POLITEHNICA, Facultatea de MECANICA iar armata a facut-o in 1977-1978 la UM 01217 – SLATINA, regiment de artilerie, comandant un colonel pe nume UNGUREANU….Iar tatal sau da, a fost general, membru in CC al PCR respunzand de tot ce insemna ALA in Romania ( pentru cei care doresc sa fie informati pina la capat ALA = APARAREA LOCALA ANTIAERIANA in perioada respectiva )…. Restul e istorie SI MULTA, MULTA DEZINFORMARE MIZERABILA FACUTA ATAT DE CEI RAU INTENTIONATI CAT SI DE CEI SARACI CU DUHUL SI CU FACULTATI LA PRIVAT PE BANI MULTI……pentru ca nu-i asa in ziua de astazi DOAR BANUL CONTEAZA, nu si dotarea neuronala ……Si chiar nu sunt o persoana fictiva, aveti datele mele si ma poti verifica in mod real.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...