EXCLUSIV Mircea Geoană suferă de o boală incurabilă

De ceva timp, actualul secretar general adjunct NATO, Mircea Geoană, apare în public cu un nou look. Realitatea acestei schimbări este cu totul alta, adică una tristă: Geoană suferă de o boală incurabilă, din cauza căreia mor, anual, milioane de oameni, susțin apropiații săi.

Cu sănătatea nu-i de glumit

Fostul lider PSD, Mircea Geoană, în prezent secretar general NATO, vrea cu orice preț să fie candidatul PSD, dar și al PNL pentru alegerile prezidențiale din 2024. Numai că look-ul acestuia din ultima perioadă a lăsat loc la o mulțime de speculații, inclusiv aceea că suferă de o boală  incurabilă.

Potrivit informațiilor noastre, Mircea Geoană a fost diagnostigat că suferă de o boală gravă, incurabilă. Este vorba de cancer limfatic. Ca atare, în aceste condiții, șansele ca el să fie candidatul PSD și poate și al PNL la Președinția României sunt aproape nule, ceea ce a complicat foarte mult calculele prezidențiale ale partidului condus de Marcel Ciolacu.

Drumul lui Geoană, de la Energomontaj București la NATO, via SUA

Mircea Dan Geoană  s-a născut pe 14 iulie 1958 în București și a lucrat până în 1989 ca inginer mecanic la Energomontaj București. După 1990 a intrat în politică, fiind pe rând, director în Ministerul de Externe și purtător de cuvânt al acestui minister.

Între 1997 și 2000 a fost ambasadorul României în SUA, după care, în cabinetul Adrian Năstase, a fost ministru de Externe. Din aprilie 2005 și până în februarie 2010 a fost președintele PSD iar între decembrie 2008 și noiembrie 2011 a fost președintele Senatului.

Începând cu data de 17 octombrie 2019, Mircea Geoană este secretarul general adjunct NATO. Mai trebuie precizat că Mircea Geoană a candidat în 2009 la președinția României, dar a pierdut alegerile, în condiții discutabile, în fața lui Traian Băsescu.

Citeste si Codrin Stefănescu, bolnav grav, se retrage din politică. De ce boală suferă

Mai multe articole...

Cele mai citite articole