EXCLUSIV. Pentru cine a divorțat a doua oară Bogdan Aurescu

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, se crede un Casanova al Guvernului Ciucă și nu numai, fapt pentru care are o nouă cucerire.

În 2016, când era consilier al președintelui Klaus Iohannis, actualul ministru de Externe Bogdan Aurescu s-a căsătorit cu fostă subalternă pe nume Catrinel Brumar. Însă, ulterior, a renunțat la aceasta și s-a recăsătorit tot cu o angajată din Ministerul de Externe, Garofița P., cu care are și un copil.

Numai că, Bogdan Aurescu a renunțat și la ceea de a doua soție și s-a combinat cu o tinerică pe nume Andreea Udrea (FOTO) care se învârte prin PNL și Ministerul de Externe. Faptul că ministrul de Externe a renunțat și la ceea de a doua soție, Garofița P., se poate constata și din declarațiile de avere de site-ul Guvernului.

În declarația din 24 decembrie 2021, Aurescu menționează că are două apartamente pe numele său și unul pe al soției Garofița. Dar, în declarația din 15 iunie 2022, nu mai apare apartamentul Garofiței Aurescu ci doar faptul că aceasta a închiriat apartamentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...