EXCLUSIV: Președintele CJ Giurgiu cere să se întoarcă la vechiul loc de muncă, DRDP București

Cu mai puțin de două săptămâni înaintea alegerilor locale, președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, a solicitat conducerii CNAIR reîncadrarea în locul de muncă pe care l-a avut până la câștigarea alegerilor din 2016.

Solicitarea este transmisă conducerii CNAIR printr-o firmă de avocatură care îl reprezintă acum pe Marian Mina ca persoană fizică.

În document, Mina cere conducerii CNAIR încetarea suspendării contractului individual de muncă începând cu data de 28 septembrie, ceea ce demonstrează clar că acesta cunoaște, deja, rezultatul alegerilor și știe că nu va mai fi președinte al Consiliului Județean Giurgiu.

Urmând exemplul nașului Bădălău, Mina își pregătește terenul pentru a dezerta din PSD Giurgiu, știind, probabil, că rezultatul alegerilor va fi un dezastru pentru partidul pe care îl conduce ca președinte executiv.

Puterea.ro a intrat în posesia documentului înaintat de avocatul lui Mina către CNAIR obținând și confirmarea existenței documentului în instituție.

Interesant este că firma de avocatură care acum îl reprezintă pe Marian Mina este aceeași care, timp de patru ani, a reprezentat Consiliul Județean în zeci de procese încasând zeci de miliarde de lei pentru aceste servicii.

La fel de interesant ar fi de aflat cine plătește această acțiune, în nume propriu, a lui Marina Mina. Banii vin tot de la Consiliul Județean – din buget – sau domnul Mina a plătit, de această dată, din propriul buzunar?

Și oare onorariul solicitat de respectiva firmă în acest caz este la fel de exorbitant precum cele pe care le-a practicat în procesele în care a reprezentat Consiliul Județean Giurgiu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...