EXCLUSIV. Primarul PSD al Buzăului se implică direct în alegerile de la Federația Română de Handbal

Publicat: 19 apr. 2022, 11:14, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
EXCLUSIV. Primarul PSD al Buzăului se implică direct în alegerile de la Federația Română de Handbal
Dedu Varzaru si Toma

La un hotel de top din Buzău a avut loc asearã o întâlnire, oarecum surprinzătoare, finalizată cu un chef de pomină, a conducerii Federației Române de Handbal cu edilul PSD al municipiului reședință de județ.

Sub pretextul că pregătește Adunarea Generală de Alegeri din 28 aprilie 2022, președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a organizat, aseară, o ședință a Consiliului de Administrație la Hotelul Pietroasele din Buzău.

Alegerea locației nu este întâmplătoare pentru că șeful arbitrilor care l-au susținut și îl susțin pe Dedu, Vasile Pavel, este buzoian și are a relație extrem de apropiată, și prietenii știu și de ce, cu directorul economic al Primăriei Buzău, Ștefan Cristian Ceaușel, care este direct implicat în sportul buzoian.

Dar, invitatul surpriză al șuetei de aseară de la Buzău a fost edilul PSD al municipiului reședință de județ, Constantin Toma. Potrivit informațiilor noastre, edilul municipiului Buzău a declarat că îl susține pe Alexandru Dedu pentru obținerea unui nou mandat de președinte al FRH.

În schimb, Dedu a mulțumit edilului PSD de la Buzău pentru susținere și a dat asigurări celor din Consiliul de Administrație și a staff-ului federației că își asumă ca foștii campioni mondiali la handbal să nu participe și nici să ia cuvântul la Adunarea Generală de alegeri din 28 aprilie 2022.

Nu trebuie omis faptul că Dedu a ajuns președinte la FRH, în 2014, cu sprijinul liderului PSD de la aceea vreme, Victor Ponta, iar acum vrea un nou mandat cu susținerea PSD.