EXCLUSIV. Robert Negoiță trădează PSD. Va candida la Primăria Capitalei din partea Pro România. Victor Ponta o dă la întors

Robert Negoiță, actualul primar al Sectorului 3, a bătut palma cu Victor Ponta și încearcă marea cu sarea. Va candida din partea Pro România, partidul fostului premier, dar nu pentru orice fotoliu de primar ci pentru cel mai mare fotoliu de edil al României, adică la Primăria Capitalei.

Negoiță consideră că are șanse mari să o bată pe Gabriela Firea sau pe Nicușor Dan, cei doi candidați care sunt în poll position pentru mandatul de primar general al Capitalei.

Surse apropiate celor doi politicieni au declarat pentru ziarul PUTEREA că Robert Negoiță va candida la Primăria Generală, anunțul privind candidatura sa din partea Pro România urmând să fie făcut pe data de 25 iulie.

De mai multe luni, Robert Negoiță a anunțat că la alegerile locale din această toamnă nu va mai candida din partea PSD. „Cetățenii vor afla în timp util despre deciziile pe care le voi lua împreună cu echipa”, a precizat el la un post de televiziune.

Până la difuzarea acestei știri nici Robert Negoiță, nici Victor Ponta, nu au putut fi contacți pentru a confirma sau infirma informația primită de ziarul PUTEREA din surse apropiate negocierilor dintre cei doi.

„Este o decizie pe care am să o anunț atunci când va fi momentul…Sunt foarte multe aspecte care trebuiesc analizate, dar repet, fiecare etapă la vremea ei. Atunci când am ceva de comunicat, așa cum ați observat, o comunic”, a spus Robert Negoiță, luni, la Digi24, despre o posibilă candidatură din partea Pro România.

Întrebat dacă nu a fi vorba despre traseism, el a răspuns: „Să definim ce este traseism politic, sunt cu grijă la cât mai multe aspecte posibile”.

Iată că definirea traseismului politic se îndeplinește repede, “planul” fiind repede îndeplinit de către Robert Negoiță care, contrar a ceea ce afirmă, dovedește că nu stă prea mult pe gânduri când e să treacă în altă tabără. 

Potrivit DC News, Victor Ciutacu l-a întrebat pe Victor Ponta la emisiunea sa, cu o zi în urmă, dacă edilul Sectorului 3 va fi candidatul Pro România la Primăria Capitalei. “Mi-aş dori, dar nu cred. Eu cred că ar fi un candidat bun. Şi fără să se alăture Pro România ar fi un candidat bun. Din ce am vorbit eu cu Robert, nu cred că va candida în acest an la Primăria Capitalei. Cred că va candida la Sectorul 3. Pe de altă parte, Robert Negoiţă – cu care am o relaţie foarte bună – l-am propus în 2012 când toată lumea spunea că nu poate fi bătut Liviu Negoiţă, e un primar foarte bun”, a răspuns Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...