EXCLUSIV. Se reface PD-ul până la rotativa guvernamentală de anul viitor

Lipsa unor lideri marcanți ai PNL la nunțile fiilor și ficelor unor liberali cu greutate a lăsat loc la o mulțime de speculații, dar, în același timp, a pus pe tapet o mutare bombă pe scena politică românească.

Aproape toți liderii marcanți ai PNL s-au bulucit recent la nunta fiicei lui Virgil Popescu, a Monicăi Anisie și a lui Marcel Vela, dar, mai ales la căsătoria fiului europarlamentarului Dan Motreanu.

Numai că, la toate aceste petreceri au lipsit câțiva lideri marcanți ai PNL, dar, atenție proveniți din PD sau PDL. Este vorba despre edilul Clujului, Emil Boc, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, europarlamentarii Vasile Blaga și Mircea Hava, foștii miniștri Adriean Videanu, Radu Berceanu sau Anca Boagiu, dar și ex-lideri ca Ioan Oltean, George Scripcaru, Cezar Preda, Teodor Atanasiu ori Mihai Stănișoară și încă mulți primari liberali de municipii, dar cu rădăcini în PNL.

Potrivit informațiilor noastre, lipsa acestor lideri liberali nu a fost întâmplătoare și deja s-a conturat în PNL un nou curent care vrea să se rupă de actualul partid. Practic, o serie de liberali grupați în jurul lui Emil Boc și Gheorghe Flutur vor să refacă fostul PD, fiind total nemulțumiți de politica dusă în ultimii ani de cei care au condus PNL în era Iohannis, adică Alina Gorghiu, Ludovic Orban, Florin Cîțu și Nicolae Ciucă.

Mai mult, conform informațiilor noastre, ruperea PNL și refacerea PD sau PDL se va face înainte de rotativa la guvernare, adică până la preluarea de PSD a postului de premier și deja se lucrează din greu la consolidare organizațiilor județene. În plus, nu trebuie omis faptul că la ora actuală, fostul PD sau PDL are cei mai mulți europarlamentari, adică vreo nouă cu cei doi de la PMP-Traian Băsescu și Eugen Tomac. Deocamdată, mai există o singură necunoscută: noul partid se va numi PD sau vor lua un alt nume ca de pildă Partidul Popular?

1 COMENTARIU

  1. A invadat Casa Noastră, această Cosa Nostra! Eroarea ne-o însușim! Aveam experiența altor alianțe paguboase. Aceasta putea fi evitată, sau cel mult acceptată în condiții ce nu ar fi condus la DEZASTRUL actual ! Ar trebui să ne bucure că vor să își facă partidul lor, dar nu în casa noastră!!!Ducă-se unde a înțărcat mutu iapa!” că ne-am săturat de câtă rușine si umilință ne-au produs. Avem noi ” faliții” noștri de care trebuie să ne scuturăm. Chiar nu aveam și nu avem nevoie de găști întregi cu interese personale și de grup. Ia DOAMNE blestemul de pe capul nostru! Mulțumescu-ȚI DOAMNE! DOAMNE ajută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...