EXCLUSIV. Soluția imorală a lui Iohannis, perfectă pentru PNL

Alegerile parlamentare au intrat în linie dreaptă, iar siguranța președintelui Klaus Iohannis care trâmbițează mereu că viitorul guvern va fi tot unul condus de PNL ascunde un aranjament politic pe tiparul  soluției imorale din era Băsescu.

Numai că, după 6 decembrie 2020, soluția imorală pe care șeful statului o va servi românilor va proveni din PSD, adică de la „ciuma roșie”.

Potrivit informațiilor noastre, deja pe listele PSD de senatorii și deputați din fiecare județ se află pe un loc eligibil un candidat impus și susținut de liberali și oamenii de afaceri care gravitează în jurul PNL.

Ca atare, după, alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, parlamentarii PSD garantați de PNL vor trece în barca liberalilor și a lui Iohannis, adică vreo 40 de deputați și senatori de „ciuma roșie”, vor deveni noua soluție imorale de guvernare.

Deja, la nivel de PSD se cam știe de această mutare dar nimeni nu ridică problema în partid, mai ales că se știe cine este artizanul acestei manevre, deși neagă cu vehemență, dar este tot mai des văzut pe la Palatul Cotroceni.

Nu este deloc întâmplător că Vasile Dâncu a revenit în conducerea PSD și el este foarte bun prieten cu Rareș Bogdan, dar mai ales cu șeful SRI, Eduard Hellving, al cărui naș este consilierul prezidențial Constantin Dudu Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...