EXCLUSIV. Soluția imorală a lui Iohannis, perfectă pentru PNL

Alegerile parlamentare au intrat în linie dreaptă, iar siguranța președintelui Klaus Iohannis care trâmbițează mereu că viitorul guvern va fi tot unul condus de PNL ascunde un aranjament politic pe tiparul  soluției imorale din era Băsescu.

Numai că, după 6 decembrie 2020, soluția imorală pe care șeful statului o va servi românilor va proveni din PSD, adică de la „ciuma roșie”.

Potrivit informațiilor noastre, deja pe listele PSD de senatorii și deputați din fiecare județ se află pe un loc eligibil un candidat impus și susținut de liberali și oamenii de afaceri care gravitează în jurul PNL.

Ca atare, după, alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, parlamentarii PSD garantați de PNL vor trece în barca liberalilor și a lui Iohannis, adică vreo 40 de deputați și senatori de „ciuma roșie”, vor deveni noua soluție imorale de guvernare.

Deja, la nivel de PSD se cam știe de această mutare dar nimeni nu ridică problema în partid, mai ales că se știe cine este artizanul acestei manevre, deși neagă cu vehemență, dar este tot mai des văzut pe la Palatul Cotroceni.

Nu este deloc întâmplător că Vasile Dâncu a revenit în conducerea PSD și el este foarte bun prieten cu Rareș Bogdan, dar mai ales cu șeful SRI, Eduard Hellving, al cărui naș este consilierul prezidențial Constantin Dudu Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...