EXCLUSIV. SURSE: Oferta lui Florin Cîțu pentru Dacian Cioloș

După întâlnirea de la Cotroceni cu președintele Iohannis, Florin Cîțu i-a convocat de la ora 18 pe senatorii PNL la o ședință la Vila Lac pentru a le spune acestora care este strategia convenită de liderii PNL cu președintele României.

Surse politice spun că președintele va agrea propunerea de premier a USR-iștilor dacă aceștia au angajamentul AUR și PSD pentru a forma o nouă majoritate parlamentară.

Planul liberalilor a fost sugerat și de premierul Florin Cîțu la declarațiile pe care le-a susținut la ora 13, când a spus că guvernarea trebuie preluată de noua majoritate formată în Parlament între AUR, PSD și USR, cei care au votat moțiunea de cenzură.

Surse din Partidul Național Liberal spun că astfel, PNL și Iohannis le vor întinde o capcană USR iștilor cu care nu mai au de gând să guverneze, după ce aceștia au votat moțiunea de cenzură, Iohannis urmând să accepte oferta USRiștilor cu Cioloș premier.

Astfel, Florin Cîțu i-a chemat la ordine astăzi pe senatorii PNL, urmând să aibă ulterior o rundă de discuții și cu deputații PNL pentru a le comunica planul de acțiune al liberalilor.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole