EXCLUSIV. Ungaria își face port la Sulina

Publicat: 05 sept. 2022, 10:59, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
EXCLUSIV. Ungaria își face port la Sulina

În timp ce guvernanții se ceartă între ei din orice, Ungaria lui Viktor Orban a făcut o mutare încredibilă pe teritoriul României cu implicații uriașe pe plan internațional.

Potrivit informațiilor noastre, o firmă din Ungaria garantată de guvernul de la Budapesta al lui Viktor Orban va construi de zero un port, atenție, la… Sulina. Deja, firma maghiară a preluat vreo 200 ha de la niște afaceriști străini și urmează să demareze lucrările pentru amenajarea noului post maghiar de la Sulina.

Astfel, guvernul de la Budapesta va avea port la Marea Neagră, ceea ce îi va permite să aducă mărfuri la Sulina, după care să le transporte pe uscat sau pe Dunăre către destinația finală, adică spre Ungaria.

Oare cei de la Administrația Zonei Libere Sulina, autoritățile române și instituțiile care se ocupă de siguranța națională, ce au de spus de mutarea Ungariei de la Sulina? Și ne miram cum s-a ajuns ca în anii trecuți UDMR să aibă deputat la Tulcea sau în alt județ de pe malul Dunării! Nimic nu este întâmplător.