Explozie între-un bloc din Capitală, locatari blocați în apartamente avariate

Publicat: 16 oct. 2022, 07:07, de Cezar Amariei, în Orașul meu , ? cititori
Explozie între-un bloc din Capitală, locatari blocați în apartamente avariate

O explozie a avut loc duminică dimineață într-un bloc din Sectorul 4 București, mai multe apartamente fiind avariate. O persoană a suferit arsuri și a fost transportată la spital.

Incidentul a avut loc la etajul I al imobilului dintr-un bloc de patru etaje aflat pe strada Coștila, în apropiere de Piața Reșița, cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze. 140 de locatari au fost evacuați iar trei persoane au rămas blocate după ce ușile apartamentelor au fost deformate de suflul exploziei și nu le-au putut deschide, fiind necesară intervenția pompierilor pentru a fi eliberate.

Conform informațiilor transmise de ISU București – Ilfov, au fost distruse elemente de tâmplărie și de fațadă a clădirii.

La fața locului sunt deja prezente forțele de intervenție. Din primele informații, cel puțin 13 apartamente au fost afectate de deflagrație.

Un incident similar a avut loc sâmbătă după-amiază în cartierul Tractorul din Brașov. Din fericire, nu au fost victime umane dar 24 de apartamente și șapte autovehicule au fost avariate.