Explozie între-un bloc din Capitală, locatari blocați în apartamente avariate

O explozie a avut loc duminică dimineață într-un bloc din Sectorul 4 București, mai multe apartamente fiind avariate. O persoană a suferit arsuri și a fost transportată la spital.

Incidentul a avut loc la etajul I al imobilului dintr-un bloc de patru etaje aflat pe strada Coștila, în apropiere de Piața Reșița, cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze. 140 de locatari au fost evacuați iar trei persoane au rămas blocate după ce ușile apartamentelor au fost deformate de suflul exploziei și nu le-au putut deschide, fiind necesară intervenția pompierilor pentru a fi eliberate.

Conform informațiilor transmise de ISU București – Ilfov, au fost distruse elemente de tâmplărie și de fațadă a clădirii.

La fața locului sunt deja prezente forțele de intervenție. Din primele informații, cel puțin 13 apartamente au fost afectate de deflagrație.

Un incident similar a avut loc sâmbătă după-amiază în cartierul Tractorul din Brașov. Din fericire, nu au fost victime umane dar 24 de apartamente și șapte autovehicule au fost avariate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ovidiu Zară

China sau America? Mizez pe China!

Ascensiunea economicã din ultimii 100 de ani a Chinei se numără cu siguranță printre cele mai importante evoluții mondiale. Cu America încă prinsă de ani...

Afacerea “CÂINELE FĂRĂ STĂPÂN” la vârful Curții de Conturi a României

Sorin Lazăr, consilier de conturi în cadrul Curții de Conturi a României, este acuzat de mai mulți iubitori de animale că ar fi tras...