Explozie urmată de incendiu într-un apartament din București: Proprietarul locuinței fost găsit decedat (FOTO)

Tragedie în Capitală. O explozie urmată de incendiu s-a produs, luni dimineață, într-un apartament din București, locatarii fiind evacuați. Bărbatul care locuia în apartament a fost găsit decedat.

”Intervenim ca urmare a unei explozii, intr-un apartament, urmat de incendiu, la etajul 7 al unui bloc din str. Aleea Podul Giurgiului. Proprietarul apartamentului a fost gasit decedat”, anunţă ISU Bucureşti – Ilfov.

Fumul rezultat a pătruns în apartamentele învecinate, astfel ca 18 locatari de la etajele inferioare au fost evacuaţi.

Un bărbat cu probleme locomotorii a fost expus la fum şi a fost transportat la spital. Alţi 30 de locatari au ieşit din bloc după producerea exploziei.

La locul incendiului acţionează patru autospeciale de stingere, o  ambulanţă SMURD, şi o echipă a Detaşamentului Special de Salvatori.

La o primă evaluare mai sunt 7 apartamente avariate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...