EXPLOZIV. Bădălău junior, la un pas de Bădălău senior în… beciul domnesc

Arestarea de către DNA a baronului PSD Niculae Bădălău a zguduit clasa politică de la noi, dar mai ales pe cea din Giurgiu și chiar Teleorman, însă, în curând va exploda o altă bombă în fieful baronul giurgiuvean.

PUTEREA a semnalat faptul că fiul baronului PSD de Giurgiu, Gabriel Radu Bădălău, l-a amenințat în stil mafiot pe un ziarist de la noi cu câteva zile înainte de arestarea lui Niculae Bădălău (https://www.puterea.ro/badalau-amemintari-in-stil-mafiot-catre-jurnalistii-puterea-audio-exclusiv/).

Dar, potrivit informațiilor noastre furnizate de către persoane bine informate din instituțiile de forță ale statului, comportamentul mafiot al lui Bădălău jr. a atras atenția și asupra afacerilor și aranjamentelor acestuia dar și a celor din anturajul său derulate sub protecția tatălui său.

Ca atare, informațiile expozive descoperite de către instituțiile de forță indică faptul că în scurt timp Gabi Bădălău va ajunge lângă tatăl său, adică la beciul domnesc. Tic-tac, tic-tac, în curând familia Bădălău are șanse mari să se întregească la beciul domnesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...