Expoziție video la Metrou: De la Charlie Chaplin la Ion Voicu, 11 personalități rome și opera lor

Timp de 30 de zile pe ecranele din stațiile ”Metroului” bucureștean vor rula scurte video-uri cu creația a 11 personalități rome din diferite domenii de la Charlie Chaplin la Ion Voicu și Johnny Răducanu.

Potrivit organizatorilor, CNCR, Art Safari și Metrorex, ”proiectul cultural constă în expunerea timp de 30 de zile a 11 materiale video cu o durată de 25 de secunde pe televizoarele din staţiile de metrou, dedicate unor personalităţi rome din diferite domenii de activitate, printre care pictură, sculptură, muzică, film etc. Pe lista personalităţilor incluse în expoziţie se află: Alina Şerban, Zita Moldovan, Delia Grigore, Moca Rudy, Mihaela Drăgan, Vasile Burtea, Ion Voicu, Eugen Raportoru, Nicolae Gheorghe, Charlie Chaplin şi Johnny Răducanu”.

Scopul principal al proiectului îl reprezintă promovarea și cunoașterea creației unor personalități rome. Și, totodată, un prilej pentru călători nu numai de a intra într-un mijloc de locomoție, ci și de a păși ”într-o lume plină de culoare, simț artistic și frumos”, spune Mariana Miclăuș, directorul general al Metrorex.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole