Facebook amână decizia în cazul Donald Trump. Contul președintelui rămâne blocat

Comitetul de supraveghere al Facebook şi-a amânat decizia cu privire la posibila revenire a fostului preşedinte american Donald Trump pe Facebook şi Instagram, relatează BBC.

Donald Trump a fost blocat pe Facebook în ianuarie, după insurecţia de la Capitoliu.

Consiliul a declarat că întârzierea este din cauza timpului necesar pentru examinarea a peste 9.000 de răspunsuri publice la caz.

O decizie trebuia iniţial luată până pe 21 aprilie. Într-o declaraţie, Consiliul a spus că va lua o decizie „în următoarele săptămâni”.

Hotărârea va fi cea mai mare decizie pe care Consiliul de supraveghere a trebuit să o ia de la înfiinţare. Consiliul a fost înfiinţat pentru a se pronunţa asupra unei decizii controversate luate de Facebook.

Comitetul format din 20 de membri, înfiinţat de şeful Facebook, Mark Zuckerberg, este adesea denumit „Curtea Supremă a Facebook”.

Comitetul este format din jurnalişti, activişti pentru drepturile omului, avocaţi şi cadre universitare.

Grupul s-a pronunţat deja asupra a nouă cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...