Fals oncolog, care a ucis mai mulți oameni cu tratamentele sale, prins în București

Un bărbat de 68 de ani, pentru care autoritățile din Olanda au emis un mandat de arestare pentru că exercita fără drept profesia de medic oncolog și a prescris tratamente empirice pentru mai mulți bolnavi, a fost prins de polițiștii din București.

În fapt, în perioada 2016 – 2018, pretinzând că exercita profesia de medic oncolog, calitate care i-ar fi fost retrasă în anul 2016, bărbatul ar fi prescris tratamente empirice și neadecvate pentru 5 pacienți, domiciliați pe teritoriul Regatului Țărilor de Jos, care ar fi produs, în final, moartea victimelor”, informează Poliția Română.

Potrivit Poliției Române, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Serviciul Urmăriri au depistat, în sectorul 6 din București, un bărbat, de 68 de ani, cetățean al Regatului Țărilor de Jos.

Pe numele acestuia a fost emis, de către autoritățile judiciare din Țările de Jos, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, cauzare de leziuni corporale grave și omor, fapte pedespsite de Codul penal din această țară cu pedeapsa închisorii de 20 de ani.

Oncologul fals a fost reținut pentru 24 de ore

Falsul medic oncolog a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore și încarcerarea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Direcției Generale de Poliție a municipiului București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...