Familia lui Pele s-a reunit la spital. Starea fostului mare fotbalist este tot mai gravă

Membrii familiei fostului mare fotbalist brazilian Pelé s-au reunit la spitalul Albert Einstein din São Paulo, unde acesta este internat de la sfârşitul lunii noiembrie.

Una dintre fiicele lui Pele, Kely Nascimento, a postat, duminică dimineaţă, în ziua de Crăciun, o fotografie cu familia lui Pelé adunată la Spitalul Albert Einstein, unde Regele fotbalului este internat pentru tratamentul cancerului de colon.

„Aproape toţi. Crăciun fericit. Recunoştinţă, dragoste, unitate, familie. Esenţa Crăciunului. Vă mulţumim tuturor pentru toată dragostea şi lumina pe care o trimiteţi. În această viaţă nebună şi uimitoare, nu aş fi nimic fără ei. Astăzi şi mereu, Crăciun fericit”, a scris ea.

În fotografie sunt: ​​Marcia Aoki, soţia lui Pelé; fiicele: Kely Nascimento, Flavia Nascimento şi Gemima McMahom; fiul, Edson Nascimento, mai cunoscut sub numele de Edinho; si nepoatele: Sophia, Celeste si Stephany.

Pele are insuficienţă renală şi cardiacă şi cancerul progresează. Pelé (nume adevărat Edson Arantes do Nascimento) s-a născut la 23 octombrie 1940 în oraşul Tręs Coraçőes din Brazilia. De-a lungul carierei, Pele a marcat 1285 de goluri, brazilianul fiind supranumit „Regele fotbalului”.

Sâmbătă, Kely Nascimento a postat în social media un mesaj din spitalul în care este internat fostul mare fotbalist brazilian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...