Fanii Star Trek sunt în șoc! O vedetă a murit la 49 de ani

Publicat: 26 feb. 2024, 06:15, de Filon Stan, în Internațional , ? cititori
Fanii Star Trek sunt în șoc! O vedetă a murit la 49 de ani
Fanii Star Trek sunt in soc

Lumea filmului este în doliu, după moartea unui actor care a făcut istorie în cinematografie. A jucat și în celebrul serial Star Trek!

Fanii Star Trek sunt în șoc, după trecerea în neființă a actorului Kenneth Mitchell, care a murit după ce s-a luptat cu o boală nemilioasă. Kenneth Mitchell suferea de de mai bine de 5 ani de scleroza laterală amiotrofică (SLA), ce este cunoscută și sub numele de boala neuronilor motori.

Fanii Star Trek sunt în șoc după moartea actorului Kenneth Mitchell

Familia actorului l-a descris ca fiind „o operă de artă inspirațională pentru toate inimile pe care le-a atins”, notează Mediafax. Anunțul trist a venit pe o rețea socială și a fost făcut de familia actorului.

În postarea de pe Instagram, familia actorului sa i-a adus un omagiu ca fiind „un căutător de speranță, visător cu ochii deschiși, credincios în vise, jucător de fotbal, plimbător pe plajă, îmbrățișator de urși… și mai mult decât orice altceva, un tată mândru. Era Ca o stea masivă care explodează cu bunătate, puritate și un brand special de prostie, ai fost atras direct în orbita lui. Odată capturat, Kenny te putea scălda în pozitivitate, compasiune, considerație și ilaritate și te făcea să te simți atât de iubit”.

Familia lui Mitchell a spus că actorul a înfruntat „o serie de provocări îngrozitoare” din cauza sclerozei laterale amiotrofice timp de cinci ani și jumătate, depășindu-le pe fiecare dintre ele cu grație și cu angajamentul de a trăi viața din plin.

Actorul a apărut într-o varietate de emisiuni TV și filme, inclusiv Captain Marvel, în care l-a interpretat pe tatăl personajului principal, Joseph Danvers.

Născut în Toronto, Canada, Mitchell a fost căsătorit cu actrița Susan May Pratt, iar cei doi au avut împreună doi copii. Prima dată când a vorbit despre boala cu care se luptă a fost într-un interviu acordat revistei People în 2020 și a spus că folosea deja un scaun cu rotile electric.