Fără cabluri pe stâlpi în cinci sectoare din Bucureşti

Cinci sectoare din București vor fi vizate de o dispoziție privind eliminarea echipamentelor și a cablurilor montate pe stâlpi de pe mai multe artere.

Este vorba despre cabluri, fire și echipamente pentru comunicații electronice cu proprietar necunoscut, amplasate fără documente legale pe domeniul public al Bucureștiului.

„Printre străzile și bulevardele pe care se va acționa amintesc bd. Alexandru Ioan Cuza, str. Dr. Iacob Felix, Calea Plevnei str. Frumoasă (din sectorul 1), bd. Ghica Tei, str. Ion Luca Caragiale, str. Vasile Lascăr sau str. Maria Rosetti (sectorul 2), Splaiul Unirii din sectorul 3, str. Mitropolit Filaret și șos. Berceni – sectorul 4 și strada Fabrica de Chibrituri din sectorul 5”, a anunțat Nicușor Dan pe Facebook.

Administratorii sau proprietarii stâlpilor, sub coordonarea angajaților Primăriei și a Poliției Locale se vor ocupa de dezafectarea cablurilor și a echipamentelor.

Primăria Generală continuă implementarea proiectului Netcity prin care se realizează „canalizații subterane de comunicații electronice, prin intermediul căreia operatorii pot furniza servicii către clienți”.

Lucrările au început în anul 2009 și până în prezent s-au finalizat 2.072 km de legături subterane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...