FCSB, eliminată din Cupa României, la „masa verde”! FC Voluntari, calificată automat în sferturile de finală

Publicat: 25 oct. 2021, 21:16, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
FCSB, eliminată din Cupa României, la

Federaţia Română de Fotbal a anunțat, luni seara, într-un comunicat postat pe site-ul său oficial, că partida FC Voluntari – FCSB, programată miercuri, de la ora 21:00, în optimile de finală ale Cupei României, nu se va disputa.

Vicecampioana României anunțase în prealabil că nu se poate prezenta din cauza numărului mic de jucători valizi. În aceste condiţii, formaţia antrenată de Edward Iordănescu va pierde la ”masa verde” cu scorul de 0-3, rezultat ce va trebui omologat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, iar în sferturile de finală se va califica FC Voluntari.

Federaţia Română de Fotbal anunţă că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfăşura. Meciul, programat iniţial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înştiinţat Departamentul de Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere ‘Principiile de Desfăşurare a Competiţiilor pentru sezonul 2021-2022’, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgenţă în data de 27.07.2021„, se arată pe site-ul citat.

FRF informează că acest caz urmează a fi judecat de Comisia de Disciplină.

FCSB nu a putut disputa nici partida cu Farul Constanţa, care trebuia să aibă loc duminică, în etapa a 13-a a Ligii I. Meciul a fost amânat de Liga Profesionistă de Fotbal pentru 4 noiembrie, de la ora 17:30, din cauza focarului de Covid-19 de la echipa antrenată de Edi Iordănescu.