Femeia care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, înmormântată în același sicriu cu copiii

Iuliana Billi, femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc alături de cei doi copii ai săi, va fi înmormântată în același sicriu cu micuții care au murit fără nicio vină.

Alex, fostul soț al Iuliei, și tatăl celor doi copii, a decis ca toți trei să fie îngropați în același sicriu. În cazul în care se va constata că a fost vorba de o sinucidere, rămâne de văzut cum va fi efectuată slujba religioasă de înmormântare, având în vedere că sinucigașilor nu li se fac funerariile în biserică.

Sicriul alb cu trupurile neînsuflețite ale celor trei a fost depus la o capelă din Timișoara, acolo unde apropiații pot veni să-și ia rămas bun de la Iulia, Nicholas și Alisa.

Toți care i-au cunoscut sunt copleșiți de durere. Nu pot crede că a avut loc o astfel de tragedie. Mama de 33 de ani a recurs la acest gest necugetat în urmă cu două zile, atunci când se afla în drumul spre grădiniță al celor doi copii. Iulia a oprit mașina pe trecerea de pietoni, după care a mers țintă spre blocul de unde avea să se arunce în gol, în brațe cu cei doi copii.

Poliţia Timiş a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul femeii de 33 de ani care s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii în Timişoara.

Iniţial, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul Dâmboviţa au fost găsite trei persoane în stare de inconştienţă.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii (o fetiţă de şase ani şi un băieţel de trei ani). Cele trei persoane au decedat, a transmis Poliţia Timiş.

Fosta soacră crede că Iulia a fost împinsă de pe bloc

Fosta soacră a Iuliei, Elizabeta Darotz, a declarat, la Acces Direct, că după ce s-a despărțit de fiul ei, Iulia a început o relație cu un alt bărbat, Marcel. La scurt timp însă, când fostul partener de viață s-a întors în România din Austria, femeia a hotărât să se recăsătorească cu el, pentru ca cei doi copii să crească într-o familie în adevăratul sens al cuvântului. Fosta soacra Iuliei nu știe dacă aceasta și Marcel s-au despărțit, însă este convinsă că bărbatul ar fi amenințat-o după ce a luat decizia de a se întoarce la fostul soț.

„Ea s-a despărțit de fiul meu și și-a făcut o altă relație. Era în cealaltă relație, dar a venit fiul meu acasă și au hotărât că pentru binele copiilor să crească copiii împreună. Nu știu dacă a renunțat la iubit, dar au vorbit la telefon. Cred că a amenințat-o când i-a spus că se va căsători. L-a rugat pe Alex să nu plece înapoi, iar el i-a spus că nu poată să rămână, că are serviciu. Ea i-a spus că are nevoie de cineva să o apere. Îi era teamă de ceva”, a povesit Elizabeta Darotz.

Marți dimineață, Iulia și-a dus cei doi copii la grădiniță sau cel puțin asta a fost intenția ei inițială. A ajuns cu mașina în fața unității de învățământ, însă nu și-a lăsat copiii, ci a demarat în trombă. Câteva momente mai târziu, ea a decis să se arunce de la etajul 10 al unui bloc din apropierea grădiniței, cu copiii în brațe.

Fosta soacra a femeii crede că aceasta ar fi primit un apel de amenințare și s-a speriat. Elizabeta Darotz a vorbit la telefon cu Marcel, care i-a recunoscut că el și Iulia au discutat cu o zi înainte de tragedie. De asemenea, fosta soacra Iuliei spune că aceasta i-a dezvăluit că era terorizată de iubitul ei, care o amenința că-i ia copiii dacă se împacă cu fostul soț.

„Asta vreau să aflu și eu, doar bănuim.. Eu am vorbit cu Marcel, să-mi dea explicații. El e plecat la Deva. Era foarte calm. Nu recunoaște că a amenințat-o, dar a spus că a vorbit cu o seară în urmă cu ea, luni, și că și-au spus că vor să se împace și a întrebat Iulia dacă mai e valabil să se mute în casă. Aici îmi dă cu semnul întrebării. Marcel spunea că vor să se împace. I-am cerut explicații. Am zis că pentru mine este un criminal, i-am spus că mi-a omorat nepotii. Așa mi-a povestit ea în ultima lună. A venit la mine și mi-a mai zis că vrea să vină înapoi la noi în familie și că vrea să fie bine cu toată lumea și că Marcel o amenință că îi ia copilul. Eu cred că cu ceva a amenințat-o pentru că în perioada de acasa pana la gradiniță s-a întâmplat ceva, tocmai pentru că nu a mai lăsat nici copiii la grădiniță. Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva ”, a declarat fosta soacră a Iuliei.

Când va fi înmormântată Iulia Billi

Iulia Billi va fi înmomrântată azi. Una dintre cele mai bune prietene ale Iuliei, a postat următorul mesaj: “Cei care doresc să-și ia rămas bun de la draga noastră Iulia Billi și cei doi îngerași Alisa și Nicolas și să le aducă un omagiu, sunt așteptați începând cu orele 13 la Casa funerară din Iosefin, iar înmormântarea va avea loc la ora 17 la cimitirul din zona Freidorf”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole