Femeie bătută de bărbat pentru că nu era prânzul gata

Un român care lucrează în localitatea italiană Mezzano, provincia Viterbo din Lazio, a ajuns în fața unui judecător, unde a primit ordin de restricție în privința soției și celor doi copii, pentru că și-a bătut, până la sânge, nevasta.

Motivul – dacă există vreun motiv suficient de plauzibil și întemeiat pentru astfel de violențe – a fost că femeia nu l-a așteptat la ora 11.30 cu prânzul gata pregătit. Drept care a început s-o lovească.

Nu doar cu pumnii, ci și cu alte obiecte contondente din casă. Plină de sânge, tumefiată, cu hainele rupte, femeia a reușit să scape și a fugit desculță șapte kilometri până la sediul carabinierilor din localitatea Farnese, unde și-a denunțat soțul violent.

Bărbatul nu e, conform declarațiilor femeii, la primele violențe. Se comportă astfel încă de când se căsătoriseră. În locuința lor, situată pe un teren agricol deținut de un antreprenor pe nume Pietro Camilli, pentru care lucrau, s-au găsit urme de sânge, despre care bărbatul violent a recunoscut că aparțin soției.

Pe 18 ianuarie, bărbatul violent va avea o nouă înfățișare în fața judecătorului, pentru a-și primi pedeapsa pentru agresiunile comise asupra soției. Cei doi români din Italia au împreună doi copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...