Femeie dată dispărută de 2 săptămâni, găsită moartă în pădurea de lângă o comună din Mehedinți

Publicat: 04 nov. 2022, 18:56, de Florentin Lucaniuc, în ESENȚIAL , ? cititori
Femeie dată dispărută de 2 săptămâni, găsită moartă în pădurea de lângă o comună din Mehedinți

O femeie, dată dispărută de 2 săptămâni de concubinul său, a fost găsită moartă în pădurea situată în extravilanul localităţii Balota, judeţul Mehedinţi.

Cadavrul unei femei a fost găsit, vineri, în pădurea situată în extravilanul localităţii Balota, judeţul Mehedinţi, poliţiştii constatând că trupul femeii prezenta lovituri la cap. Victima a fost identificată ca fiind o femeie de 40 de ani, care a fost dată dispărută de către concubinul ei în urmă cu două săptămâni.

O femeie de 29 de ani din Şimian a observat cadavrul unei femei, în timp ce se plimba într-o pădure.
”La data de 04 octombrie a.c., ora 12.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta-Turnu Severin au fost sesizaţi de o femeie de 29 de ani, din comuna Şimian, cu privire la faptul că în timp ce se afla în pădurea situată în extravilanul localităţii Balota a descoperit cadavrul unei femei. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi pentru efectuarea de cercetări. În urma efectuării cercetării la faţa locului, s-a constatat că la nivelul capului cadavrul prezenta lovituri, la faţa locului fiind solicitată prezenţa unui medic legist şi a unui procuror criminalist”, precizează IPJ Mehedinţi.
De asemenea, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că trupul este al unei femei de 40 de ani, care în 21 octombrie a fost dată dispărută de către concubinul acesteia.
În cauză se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit moartea femeii.