Femeie omorâtă pentru organe de un bărbat cunoscut online

O femeie din Mexic care a fost găsită moartă după ce a călătorit 5.000 de kilometri, pentru a se întâlni cu un bărbat pe care l-a cunoscut online. Autoritățile sunt de părere că femeia ar fi fost ucisă pentru organe.

Blanca Arellano, de 51 de ani, din Mexic și-a a cunoscut bărbatul, care urma să-i fie călău prin intermediul unei aplicații. După câteva luni de discuții online, femeia a decis să meargă în Peru pentru a-l întâlni.

Cu o săptămână îniante de călătorie, pe 7 noiembrie, femeia a vorbit cu rudele.Aceasta i-a spus nepoatei ei, Karla Arellano, că lucrurile decurg conform așteptărilor și că se înțelege bine cu bărbatul cunoscut online.

Însă ceea ce trebuia să fie o poveste de dragoste s-a transformat într-o tragedie. Rudele au început să aibă suspiciuni, după ce femeia nu a mai răspuns.Speriate, acestea au postat un mesaj pe twitter.

„Nu m-am gândit niciodată că voi fi în această situație, dar astăzi vă cer sprijinul pentru a răspândi această postare și pentru a găsi unul dintre cei mai iubiți și importanți oameni din viața mea. Mătușa mea Blanca Olivia Arellano Gutiérrez a dispărut luni, 7 noiembrie, în Peru. Ne temem pentru viața ei.”

Ulterior, rudele l-au contactat pe Juan Pablo Jesús Villafuert, care i-a spus că femeia se „hotărâse să se întoarcă în Mexic”. Însă, la 2 zile distanță,  rudele au primit vestea tragică. La acel moment, un pescar a găsit un cap fără chip în portul Huacho, potrivit El País, care citează autorități locale.

Mai târziu, s-au găsit un braț și un trunchi din care fuseseră scoate toate organele. Mâna avea un singur deget pe care a rămas un inel. Cu ajutorul inelului, familia a putut identifica cadavrul.

Autorul crimei a fost arestat pe 17 noiembrie, fiind suspectul principal pentru uciderea femeii. În prezent, anchetatorii verifică dacă această crimă este legată de recoltarea de organe.

Procurorul general din Peru, Zoraida Ávalos, a declarat pentru presa locală: „Juan Pablo Villafuerte a fost arestat sub acuzația de trafic de organe umane”. Autoritățile cred că nu a acționat singur.

Într-o postare pe Twitter, Karla a scris: „Nu avem cuvinte să exprimăm ceea ce trăim. Mătușa mea a fost o persoană bună, caldă, plină de lumină, inteligentă, dedicată, iubitoare și așa trebuie să ne amintim de ea. Credem în justiția peruviană și avem încredere deplină că se va face dreptate”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...