Fermierii bulgari protestează la graniță cu România

Producătorii de cereale din Bulgaria vor protesta astăzi, 18 septembrie, și mâine, pe întreaga suprafață a frontierei bulgaro-române. Se preconizează îngreunări ale traficului.

Autoritățile bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, că în perioada 18-19.09.2023, de-a lungul întregii frontiere româno-bulgare, sunt așteptate acțiuni de protest ale producătorilor de cereale bulgari”, a anunțat sâmbătă Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

Polițiștii avertizează că traficul de la punctele de trecere a frontierei poate fi îngreunat de proteste și s-ar putea ca timpul de așteptare să crească. Ei recomandă șoferilor să folosească aplicația Trafic Online, care se găsește pe site-ul Poliției de Frontieră.

Poliţia de Frontieră Română lucrează la capacitate maximă astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare cu operativitate în condiţiile actuale”, se specifică într-un comunicat al ITPF Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...