Festivalul de film de la Palm Springs, anulat în 2022

Palm Springs International Film Society a anunţat, miercuri, după anularea galei de decernare a Palm Springs Film Awards, că întreg festivalul de film nu va mai fi organizat în 2022, potrivit Variety.

 „Pe baza creşterii actuale a cazurilor de Covid, Palm Springs International Film Society a anunţat că Festivalul de Film nu va avea loc anul acesta în perioada 7-17 ianuarie. Acest lucru vine după anularea ceremoniei premiilor din 6 ianuarie. După o analiză atentă, Film Society crede că este decizia responsabilă pentru a asigura siguranţa realizatorilor şi a personalului. Cei care au achiziţionat bilete şi abonamente la festival îşi vor primi banii înapoi”, se arată în comunicat. 

Palm Springs ShortFest este programat să aibă loc între 21 şi 27 iunie 2022. 

Festivalul şi gala vor reveni în ianuarie 2023.

Organizatorii au anunţat că au încheiat un parteneriat cu „Entertainment Tonight” pentru a sărbători câştigătorii şi că detaliile urmează să fie anunţate. „Sperăm să revenim la un eveniment cu prezenţă fizică în 2023”.

Actriţele Kristen Stewart, Penélope Cruz, Jennifer Hudson şi Jessica Chastain, regizoarea Jane Campion şi filmele „Belfast” şi „King Richard” se numără între laureaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...