Festivalul Neversea nu va mai avea loc în acest an

Festivalul Neversea nu va mai avea loc în perioada 8-11 iulie a acestui an, au anunțat organizatorii.

Aceștia au precizat că sunt nevoiți să reprogrameze evenimentul, deoarece nu își doresc o variantă de compromis a festivalului, conform normelor sanitare în vigoare, care spun că în luna iulie pot participa 2500 de persoane, cu distanțare de 2 mp între participanți.

În aceste condiții, nu a fost oferită o dată exactă la care ar putea avea loc Neversea, dar organizatorii speră să poată fi posibilă desfășurarea în 2021.

„Cu mare tristețe, suntem nevoiți să acceptăm realitatea faptului că, deși există soluții de a organiza evenimentul în siguranță, nu ne putem întâlni la data stabilită, pentru că, din păcate, normele actuale nu ne permit acest lucru.

 Nu renunțăm la dorința de a realiza o nouă ediție, însă avem nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate, după cum au promis, măcar începând cu 1 August. Astfel, menținem o legătură permanentă cu autoritățile pentru a face tot ce este posibil înspre revederea noastră în acest an…

La fel de nerăbdători și dornici să fim din nou împreună la cel mai iubit festival de la malul Mării Negre, sunt și sutele de artiști și DJ,, cei peste 500 de furnizori și 9000 de colaboratori care lucrează pentru a face fiecare ediție mai bună decât cea precedentă.

Intrarea ta pe insula Visurilor rămâne automat valabilă pentru data reprogramată. Vom reveni ulterior cu informații actualizate atât despre noua dată, cât și despre bilete, abonamente și opțiunile de refund”, au transmis organizatorii Neversea, pe pagina oficială de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...