Fetele și femeile violate în Ucraina trebuie să facă avort

În Estonia, în fața ambasadei Rusiei la Tallin, douăsprezece femei au protestat împotriva violurilor comise de soldaţii ruşi în Ucraina. Din păcate, pe lângă infernalul coșmar de a fi fost violate, nouă fete de la Bucea au rămas și însărcinate. Ele au vârste care pornesc de la 14 ani!

Desigur, ele vor recurge la avort. La spitalul din Lviv au ajuns săptămânile trecute fetițe cu leziuni vaginale și anale, cea mai mare având zece ani! Și, după cum au afirmat femeile care au protestat, rușii au declarat ca vor să violeze fete și femei din Ucraina, în așa fel încât să nu le mai trebuiască bărbați și să nu mai dea naștere de copii în neamul lor.

Oleksandra Matviichuk, protagonistă a mișcării democratice ucrainene, promotor al Centrului pentru Libertăți Civile și consultant al Parlamentului ucrainean afirmă despre agresiunile sexuale din Ucraina: „Nu avem informații complete despre numărul persoanelor violate. Avem știri despre femei violate de soldații ruși, dar care nu au solicitat o anchetă oficială. Acum sunt în Polonia și încercăm să rezolvăm problema. Când vorbim despre violența sexuală, trebuie sa ne amintim că este vorba despre o crimă ascunsă și femeile nu vorbesc despre violurile pe care le-au suferit și nu cer ajutor. De aceea, este important să găsim o soluție. O discut cu unii colegi. Am decis să organizăm o campanie de informare pentru femeile care au avut experiențe similare de abuz sexual din partea trupelor ruse în Ucraina, cerându-le să părăsească țara dacă trebuie să facă avort. Au nevoie de asistență, pentru că, din experiența mea, cei mai mulți dintre cei care au fost abuzați sexual nu depun plângere, mai ales imediat după șocul suferit”. Violul este una dintre cele mai mari și mai infecte infracțiuni care se comit de oameni împotriva altor oameni.

1 COMENTARIU

  1. Ciudata concluzie. Nu are cum sa se confirme dupa un timp asa de scurt ca acele fete au ramas gravide. Acuzatia este clasica incriminatorie si pare cam custa cu ata alba. Armata ucraineana era inca pe pozitii si disrtugea coloane de tancuri. Este halucinanta concluzia pentru ca nici fiziologic hormanal si nici logic nu era posibile. probabil este doar o stire pentru formarea opiniei maselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...