Film: Noi date despre viața personală a lui Michael Jackson

Compania Lionsgate va distribui un film biografic despre viaţa şi cariera celebrului cântăreţ american Michael Jackson, ce va fi realizat de Graham King, producătorul lungmetrajului ”Bohemian Rhapsody”, o peliculă dedicată trupei Queen şi solistului acesteia, Freddie Mercury.

Potrivit revistei Variety, noul proiect va fi realizat în colaborare cu fondul ce administrează averea cântăreţului Michael Jackson şi ar putea să influenţeze astfel felul în care acest film biografic va reflecta acuzaţiile de abuzuri sexuale asupra unor minori ce au fost formulate împotriva ”regelui muzicii pop” în ultima parte a carierei sale, precum şi după moartea sa din 2009.

Intitulat „Michael”, filmul va fi produs de Graham King, care a abordat un subiect similar atunci când a realizat lungmetrajul despre Freddie Mercury „Bohemian Rhapsody”, şi de cei doi executori ai fondului ce administrează averea lui Michael Jackson, John Branca şi John McClain. Scenariul peliculei va fi scris de John Logan, care a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar. Filmul va fi difuzat pe plan mondial.

Ce spune mama megastarului

Michael Jackson, care a murit în 2009 la vârsta de 50 de ani, şi-a menţinut în permanenţă declaraţiile privind nevinovăţia lui, însă moştenirea pe care a lăsat-o în urma morţii sale continuă să fie afectată de acele acuzaţii. Un documentar lansat de HBO în 2019, „Leaving Neverland”, a prezentat o nouă serie de acuzaţii similare, formulate de coregraful Wade Robson şi fostul copil-actor James Safechuck, care au afirmat că au întreţinut relaţii de natură intimă cu starul pop în perioada copilăriei lor.

Potrivit unui comunicat de presă prin care a fost anunţat acordul de distribuţie, „filmul ‘Michael’ va oferi spectatorilor o analiză profundă a complicatului artist care a ajuns să fie cunoscut prin sintagma ‘regele muzicii pop’”. Potrivit aceluiaşi comunicat, lungmetrajul „va include imagini cu unele dintre cele mai legendare interpretări ale cântăreţului Michael Jackson şi va prezenta o opinie avizată şi bine documentată despre evoluţia artistică şi viaţa personală a cântăreţului”.

Încă de când Michael era foarte mic, pe vremea când era un membru al grupului The Jackson 5, el iubea magia cinematografului. Ca familie, suntem onoraţi că povestea vieţii lui va prinde viaţă pe marele ecran”, a declarat Katherine Jackson, mama megastarului american.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...