Finul lui Bădălău va fi, de luni, șomer de lux la Giurgiu

Pentru președintele încă în funcție al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina – „Scheletu”, finul baronului Niculae Bădălău, și totodată candidatul PSD pentru această funcție, ziua de luni, 28 septembrie 2020, va fi cea mai neagră zi din viața sa.

De câteva zile, Marian Mina s-a resemnat, fiind conștient că va pierde șefia Consiliului Județean Giurgiu, fapt pentru care încearcă cu disperare să revină la fostul loc de muncă de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București. PUTEREA a semnalat în urmă cu aproape două săptămâni că finul baronul PSD Niculae Bădălău a solicitat conducerii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) reîncadrarea la locul de muncă pe care l-a avut până la câștigarea alegerilor din 2016, adică pe postul de director regional al DRDP București.

Practic, prin intermediul unei case de avocați, „Scheletu” lui Bădălău a cerut conducerii CNAIR încetarea suspendării contractului individual de muncă începând cu data de 28 septembrie 2020, ceea ce ar însemna să revină pe funcția de director regional al DRDP București. Numai că, Marian Mina va avea parte de o surpriză de proporții. El nu mai poate reveni pe postul de director regional al DRDP București pentru simplul fapt că postul a fost desființat printr-o reorganizarea făcută de CNAIR în urmă cu vreo doi ani.

Atunci s-a desființat postul de director general al DRDP București și s-a înființat postul de director general regional al DRDP București. Ca atare, postul de pe care „Scheletu” lui Bădălău a plecat de la DRDP București la CJ Giurgiu nu mai există. Așadar, dacă pierde duminică alegerile, iar șansele sunt foarte. foarte mari, finul lui Bădălău nu mai poate reveni la DRDP București și va rămâne șomer. Dar va fi unul dintre șomerii de lux ai PSD și, mai ales, din județul Giurgiu.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...