KO la Giurgiu înainte de alegeri. Finul lui Bădălău știe deja că a pierdut șefia Consiliului Județean

Actualul președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina –„Scheletu”, și totodată candidatul PSD pentru această funcție, s-a resemnat deja, cu toate că mai sunt câteva zile până la alegeri, că nu va mai lua un al doilea mandat.

Puterea.ro a semnalat cu aproape două săptămâni înaintea alegerilor locale din 27 septembrie 2020 că președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, finul baronul PSD Niculae Bădălău, a solicitat conducerii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) reîncadrarea la locul de muncă pe care l-a avut până la câștigarea alegerilor din 2016. Practic, prin intermediul unei case de avocați, „Scheletu” lui Bădălău a cerut conducerii CNAIR încetarea suspendării contractului individual de muncă începând cu data de 28 septembrie 2020. Asta demonstrează destul de clar că acesta știe deja că va pierde alegerile, adică nu va mai fi președinte al Consiliului Județean Giurgiu. O certitudine că Finul lui Bădălău s-a resemnat este și faptul că ieri, atât el cât și respectiva casă de avocați care-l reprezintă, au făcut presiuni la multe persoane din conducerea CNAIR ca să-i se aprobe suspendare contractului individual de muncă, adică să revină din 28 septembrie 2020 pe funcția de director al DRDP București unde a fost până la alegerile din 2016.

Interesant este faptul că firma de avocatură care-l reprezintă pe Marian Mina este aceeași care, timp de patru ani, a reprezentat Consiliul Județean în zeci de procese încasând sume enorme de bani pentru aceste servicii. Rămâne de aflat cine plătește această acțiune de la CNAIR, în nume propriu, a lui Marina Mina, adică banii vin tot de la Consiliul Județean – din buget – sau domnul Mina a plătit, de această dată, din propriul buzunar? Oare, după alegerile de duminică, Marian Mina va părăsi și PSD condus de Marcel Ciolacu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...