Firea și Șoșoacă, tet-a-tet, trei ore la Hotel Pullman

După scandalul de luni din Parlament de la dezbaterile din comisii privind prevenirea separării copilului de familie, ministrul Gabriela Firea a ieșit cam șifonată, fapt pentru care imediat a avut o întâlnire de taină cu un politician extrem de controversat.

Schimb de replici incredinbile între Simion și Firea

Proiectul de lege privind prevenirea separării copilului de familie a provocat discuții aprinse în şedinţa de luni a Comisiilor pentru muncă şi sănătate, liderul AUR George Simion spunând „Jos labele de pe copiii României”. Ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse, Gabriela Firea, prezentă la dezbateri, a atras atenţia că primăriile ar trebui să ajute familiile să îşi ţină copiii acasă, în timp ce reprezentanţii AUR au spus că există deja o lege pentru sprijinirea copiilor săraci. Între cei doi parlamentari a avut loc un schimb de replici incredibil. „Ce, ați venit să mă bateți?”, l-a întrebat Firea pe Simion, reproșându-i că „o doamnă din dreapta sa” a blestemat-o „să moară de cancer”. „Vrem să renunțați la această lege”, i-a spus Simion. Ulterior, Gabriela Firea a discutat cu parlamentarii AUR aproape o oră în birou, în care i-a explicat că legea vine în sprijinul copiilor, nu acționează împotriva acestora. Însă, Firea nu a reușit să-i convingă pe cei de AUR.

Întâlnirea de taină de la Hotelul Pullman

Dar, la scurt timp după întâlnirea cu parlamentarii AUR, Gabriela Firea a avut o întâlnire la sediul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse de la Hotelul Pullman cu un parlamentar extrem de controversat. Este vorba de fosta senatoare AUR Diana Șoșoacă. Timp de mai bine de trei ore, cele două parlamentare au discutat în biroul de la Hotelul Pullman despre ce s-a întâmplat în acea zi în Parlament dar și despre alte subiecte politice la zi. Oare ce au pus la cale Gabriela Firea și Daniela Șoșoacă? Cu siguranță vom afla în perioada următoare că ambele sunt disperate după imagine și nu pot sta fără să iasă pe sticlă!

6 COMENTARII

  1. Mai anonimule..dacă ești un susținător al lui ” plicușor.. ” mai bine stai în banca ta de prostovan…pai diferența dintre cei doi este de la cer la pământ.. primul fiind sub pământ..!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...