Gabriela Firea va candida pentru Primăria București și peste patru ani

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat, joi, că nu s-a luat decizia în ceea ce privește numele propunerii de premier din partea partidului din care face parte.

„Noi aşa am decis, din momentul în care colegii noştri care au lucrat la programul de guvernare pe capitole şi secţiuni împreună cu domnul profesor Dâncu, colegul nostru Sorin Grindeanu să contribuie, ca noi toţi, dar şi să ajute la promovarea programului de guvernare. Nu a fost luată nicio decizie în acest sens, şi anume care este propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru. Însă ceea ce pot să vă spun încă de pe acum este că noi muncim şi suntem primii care am prezentat un program de guvernare profesionist (…), venim cu o ofertă clară pentru populaţie şi ne dorim să câştigăm alegerile şi să guvernăm. Ce decizii politice vor fi luate ulterior, e cu totul altceva, dar noi vrem să câştigăm şi să guvernăm pentru că avem oameni capabili în PSD, care pot să guverneze mult mai bine decât o face acum PNL”, a afirmat Gabriela Firea la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD, potrivit Agerpres.

Fostul edil al Capitalei vrea să candideze la următoarele alegeri din București.

„Eu îmi doresc cu ajutorul voturilor bucureştenilor să reuşesc să ajung senator, acum sunt candidat, să ajung senator în Senatul României, să îi reprezint acolo cu cinste, să fiu vocea lor în continuare. Îmi doresc ca peste 4 ani de zile, dacă voi fi sănătoasă, să candidez din nou la alegerile locale, pentru că eu cred că în administraţia publică locală am un cuvânt de spus, în urma experienţei pe care am căpătat-o în aceşti de 4 ani la Primăria Capitalei şi, din punctul meu de vedere, avem colegi foarte pregătiţi în PSD care să ocupe toate portofoliile guvernamentale”, a adăugat Firea.

La alegerile organizate la 27 septembrie, candidatul PSD, Gabriela Firea, a obținut 37,97% din preferinţele bucureştenilor, reprezentând 250.690 voturi.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole