Firmele ungurești susținute de Barna Tanczos pregătesc prăduirea Apelor Române cu 35 milioane de euro

Ministrul UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, a provocat ieri un scandal monstru la Administrația Națională Apele Române (ANAR) al cărui ecou a ajuns și la DNA prin presiunile uriașe făcute pentru direcționarea unei sume uriașe de bani din PNRR  către anumite firme din Ungaria.

Rețeta UDMR: Barna Tanczos – urlete și amenințări, Laszlo Barabaș – țipete și presiuni

În Planul Național de Redresare și Rezilență (PNRR) s-a prevăzut ca Administrația Națională Apele Române (ANAR) să beneficieze de 35.000.000 de euro pentru achiziționarea de noi utilaje pentru sistemul național de gospodărire a apelor.

Numai că, potrivit informațiilor furnizate de către băieții cu ochi roată care monitorizează acest sector vital al economiei românești, ministrul UDMR al Mediului Barna Tanczos și directorul general adjunct al ANAR, tot de la UDMR, Laszlo Barabaș, vor cu orice preț să prăduiască acești bani prin intermediul unor firme din Ungaria printr-o haiducie financiară perfectă pentru DNA și DIICOT.

Ca atare, ieri, directorul general adjunct Laszlo Barabaș a pus pe masa conducerii ”Apelor Române” un caiet de sarcini pentru achiziționarea, prin PNRR, de noi utilaje pentru sistemul național  de gospodărire a apelor făcut, atenție, după ofertele unor firme din Ungaria.

Cu un tupeu ieșit din comun, ca și cum ANAR ar fi propria sa firmă, Laszlo Barabaș a cerut imperativ conducerii Apelor Române să semneze imediat acest caiet de sarcini. Cei de la ANAR care trebuiau să semneze caietul de sarcini au refuzat categoric să facă așa ceva, fapt ce a provocat un scandal uriaș.

Directorul general adjunct Laszlo Barabaș a început să urle și să amenințe ca într-un film cu gangsteri spre stupoare celor prezenți. Dar, degeaba. Nimeni din conducerea ANAR nu vrea să-și asume și să semneze prăduiala pregătită pentru firmele din Ungaria de Barna Tanczos și Laszlo Barabaș.

Însă, imediat a intervenit prin telefon ministrul Barna Tanczos, mai exact a amenințat cu demiterea pe cei din conducerea ANAR care au refuzat să semneze caietul de sarcini făcut după ofertele firmelor din Ungaria.

Pe de o parte, Barna Tanczos urla și îi amenința prin telefon pe cei din conducerea ANAR, iar pe cealaltă parte, Laszlo Barabaș făcea disperat presiuni, chiar fizice, asupra celor trebuiau să semneze.

„Nașul” lu Coppola  a rulat la „Apele Române” în regia lui Barna Tanczos pe scenariul lui Laszlo Barabaș

Practic, ieri, la sediul ANAR s-au petrecut secvențe dintr-un film cu mafioți, mai exact ca în ”Nașul” al lui Francis Ford Coppola, dar în regia UDMR, unde rolul lui Don Vito Corleone a fost luat de Barna Tanczos iar cel al lui Michael Corleone de Laszlo Barabaș.

După ore bune de scandal și amenințări, conducerea ANAR a refuzat să semneze caietul de sarcini cu dedicație impus de tandemul Barna Tanczos-Laszlo Barabaș.

La aceste amenințări și incidente extrem de grave provocate de cei doi reprezentanți UDMR nu este decât o singură concluzie, adică soluție: DNA să vină cât mai repede să vă ia!

Tandemul Tanczos Barna-Laszlo Barabaș, pas cu pas, pe urmele lui Alexe și Molnar

Și potrivit informațiilor noastre, mai multe instituții de forță ale statului român sunt deja în alertă după tentativa de prăduire a celor 35.000.000 de euro din PNRR destinați ”Apelor Române” pentru achiziționarea de noi utilaje pentru sistemul național de gospădărire a apelor.

Astfel, tandemul Tanczos Barna-Laszlo Barabaș continuă jefuirea Apelor Române începută în 2020 de tandemul Costel Alexe- Ervin Molnar.  Dar, astăzi, se prognozează că vor fi valuri mari la ”Apele Române” și în Ministerul Mediului, dar și pe Știrbei Vodă și Sfânta Vineri.   

12 COMENTARII

  1. Apele Române…este ungurești! Conducerea maghiară! E dreptul lor să facă ce-i taie capul,în timp ce,la munca de jos,sunt salarii de toată jena,nu s-au plătit de 10 ani,nici măcar o sărbătoare legală,nu mai vorbim de sâmbete și duminici,nu,de celelalte sărbători. Nimic. Conducerea de sus,se lăfăie. Dacă are cu ce!😪

  2. Nu înțeleg cine și de ce îi susține pe ăștia în funcții !!! Cred că cel mai corect ar fi să fie trimiși la munca de jos iar dacă se confirma că au folosit influența funcțiilor să fie băgați direct la munca în folosul comunității. Altfel vom tot auzi de asemenea specimene. Dar cum corb la corb nu scoate ochii , suntem ” obligați ” să îi suportăm și pe ăștia ca pe austrieci .

  3. Și uite asa,PNL își mai bate un cui la cosciug! Dacă credeți ca mai prindeți 10% la următoarele alegeri ,va faceți vise deșarte… Împreună cu prietenii voștri cărora, la fel ca altădată PSD le puneți voturi ălora de la UDMR ca să ia 5%. Va trebui sa va gândiți de pe acum dacă sa mai faceți astfel de scamatorii pentru a fi la putere…Și uite asa,partide precum A.U.R. infloresc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...