Fiul lui Bădălău planifica o nuntă de un milion de euro cu Bianca Drăgușanu

Gabriel Bădălău, fiul baronului de Giurgiu – Niculae Bădălău, plănuia o nuntă fastuoasă cu Bianca Drăgușanu. Gabi și Bianca formează un cuplu de mai bine de doi ani și se afișează în locații de lux, deși nimeni nu știe cu ce bani.

Nimeni nu știe de unde are familia Bădălău bani pentru gusturile exotice ale juniorului și ale Biancăi Drăgușanu.

În luna octombrie, Gabi Bădălău și-a sărbătorit ziua de naștere într-o vacanță pe alt continent, alături de Bianca Drăgușanu. Blonda s-a fotografiat în brațele iubitului său.

Cei doi plănuiesc o nuntă dublă de 1 milion de euro. Cei doi vor să împace toată familia, astfel vor realiza două petreceri, una în Grecia și o alta, cel mai probabil la Bolintin Vale, la restaurantul de lux al surorii sale, Sabina Bădălău.

La petrecerea din Grecia urma să participe 40 de persoane ce ajungeau cu un charter închiriat special. Atmosfera urma să fie întreținută de cunoscutul manelist Florin Salam, conform publicației newsweek.ro.

Totul a fost distrus după reținerea lui Niculae Bădălău

Niculae Bădălău a fost reținut, duminică seara, după ce a fost audiat la DNA într-un dosar de corupție în care sunt investigate fapte de dare de mită și trafic de influență. În dosar, procurorii investighează un lobby pentru companiile pe care le dețin copiii săi.

Sora lui Gabi Bădălău a beneficiat și ea de o nuntă de lux

Sursă foto: Facebook

Sabina Bădălău de la Monato și-a făcut nunta tot la Monato, anul acesta, când s-a căsătorit cu Răzvan Alexandru Marica, angajat în trecut în Consiliul de Administrație TAROM. Doar privind fotografiile ne putem da seama de cheltuielile exorbitante ale evenimentului. Doar pe flori, fata lui Bădălău a cheltuit extrem de mulți bani.

Florarii estimează că numai aranjamentele florale de la nunta Sabinei Bădălău și a lui Marica Alexandru au costat câteva zeci de mii de euro.

Aranjamentele florare au fost asigurate aceeași florărie s-a ocupat și de nunta Elenei Băsescu, pe vremea când tatăl său, Traian Băsescu, era președinte, dar și de toate evenimentele private ale magnaților din țară.

Sursă foto: Facebook

,,Din fotografii putem observa că fiecare aranjament de pe mesele invitaților costă cel puțin 1.000 de euro. Mă uit și la acel candelabru care este plin de flori, nici nu pot să estimez cât de mult au costat florile și manopera, dar oricum, totul se ridică la câteva zeci de mii de euro bune, doar florile și manopera”, a declarat un designer florar, pentru Puterea.ro.

Gabi Bădălău a făcut public luxul de la nunta surorii

Mult așteptata nuntă a Sabinei, sora lui Gabi Bădălău a avut loc anul acesta. Sabina s-a căsătorit religios, pe data de 7 mai, petrecerea fiind organizată pe domeniul acestora, din Bolintin Vale.

Gabi Bădălău a făcut public luxul de la nunta surorii, printr-un clip transmis publicației click.ro.

14 COMENTARII

  1. Pensionarii de azi au muncit si cotizst la stat din copilarie .Toamna cand incepea sc mergeam la cules in agricultura clasele mici la struguri si prune ,mere ,etc cu 1 2 cl mai mari care carau galetile di cei mari de liceu ,studenti la porumb cartofi etc.Am construit fabrici si atatea blocuri si cate altele am avut saptamana lucratoare de6 zile si duminica lucram pana la ora 12 si atunci avea un pensionar bani de medicamente ,mancare,statiune ,vacante!Am iesit in strada sa le fie mai bine la copii nostri si la toti dar,din nefeticire ai nostri pleaca la sparanghel cu autocarul ai celor care i-am ales si crezut de incredere cu avioane private la plaje si cluburi,restaurantein diferite colturi ale lumii.Noi ne chinuim in casa cu durerile pe noi fara medicamente ,mancare nu mai dunt bani.Dumnezeu dragutu !!!A vazut !

  2. Fara confiscarea averilor pedepsele astea de doi bani nu ii lezeaza cu nimic! Ba ii si „martirizeaza” printre cei asemenea lui sau printre fraieri. Adica sunt.. „persecutati politic”. La iesire isi iau in primire inapoi bistarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...