Fiul șpăgarului Dumitru Buzatu și-a dat demisia din Guvernul Ciolacu

Tudor Buzatu, fiul șefului CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, arestat pentru luare de mită, a demisionat sâmbătă din funcția de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

Tudor Buzatu a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă în ianuarie 2022.

Acesta şi-a dat demisia din Guvern după ce tatăl său a fost prins în flagrant primind mită.

Tudor Buzatu a declarat sâmbătă despre renunţarea la funcţia de secretar de stat de la Secretariatul General al Guvernului şi decizia PSD de a-l exclude pe tatăl său că „iubeşte partidul din care face parte, înţelege atitudinea lor, este o atitudine politică, dar nu ştie dacă este corectă sau incorectă”.

„Nu am niciun fel de răspunsuri, nici măcar pentru mine. Eu înţeleg, iubesc partidul din care fac parte, înţeleg şi atitudinea lor, este o atitudine politică, nu ştiu dacă este corectă sau incorectă. Am preferat să anunţ, am anunţat telefonic, nu am apucat în scris, am anunţat că îmi înaintez demisia”, a spus Tudor Buzatu, după reţinerea tatălui său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole