Florin Cîțu: Vom plăti facturile la timp și nu vom crește taxele

Premierul interimar Florin Cîțu susține că economia românească a “performat” bine, în acest an, datorită măsurilor de susținere luate de Guvern în sprijinul antreprenorilor pentru a depăși șocul din 2020 provocat de pandemia de COVD-19. El promite că facturile vor fi plătite la timp și nu vor fi majorate taxele, pentru că există resurse mai mari la buget pentru a ajuta companiile.

“Avem cea mai rapidă revenire din UE, peste 7% creștere economică, deficit în scădere, șomaj în scădere, venituri mai mari la buget”,  a declarat Florin Cîțu la cea de-a 29-a ediţie a Topului Naţional al Firmelor Private din România, cel mai mare eveniment de recunoaştere a meritelor antreprenorilor.

Premierul consideră că antreprenoriatul românesc a trecut cu bine peste șocul produs de pandemie. El a menționat și măsurile pe care le are în vedere Guvernul pentru a ajuta mediul de afaceri, puternic afectat de creșterea prețurilor la materiile prime în construcții, la gaze naturale și energie. Sunt soluții diferite față de cele luate de alte state și posibile pentru că „există resurse mai mari la buget”.

Manifestarea este organizată de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...