Florin Cîțu a impus un textilist la șefia Inspectoratului de Stat în Construcţii

Premierul Florin Cîțu a făcut ieri o numire surprinzătoare și totodată controversată la conducerea unei instituții cheie din administrația centrală.

Un fost senator PNL de Vâlcea declarat incompatibil de ANI, Romulus Bulacu, a fost numit ieri de Florin Cîțu la șefia Inspectoratului de Stat în Construcţii.

Acesta este absolvent al Facultății de tehnologie și chimia textilelor de la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași. 

În 2016, ANI a constatat că Romulus Bulacu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada în care a fost consilier județean în Vâlcea, pentru că firmele ale sale au făcut afaceri cu societăţi din subordinea Consiliului Judeţean.

Romulus Bulacu a contestat raportul ANI în instanță. În 2019, a pierdut la ÎCCJ procesul, dar în 2020 a făcut contestație în anulare și în luna noiembrie ÎCCJ i-a admis calea de atac, a anulat decizia inițială și a decis rejudecarea recursului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...