Florin Cîțu a trimis la plimbare patru „vedete” politice de la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri

În perioada cât a fost și ministru interimar al Finanțelor, premierul Florin Cîțu a luat o măsură care i-a surprins pe mulți, dar mai ales pe liberalii proveniți din PDL.

Anca Boagiu, Ovidiu Silaghi, Ion Ariton și Florin Jianu lăsați fără sinecură

La sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august au expirat mandatele provizorii a patru membri cu greutate din Consiliul de Administrație al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii SA – IFN (FNGCIMM SA – IFN) numiți de către fostul ministrul al Finanțelor, Alexandru Nazare..

Este vorba de foștii miniștri din guvernarea Boc- Anca Boagiu și Ion Ariton, și foștii miniștri ai IMM-urilor, Ovidiu Silaghi și Florin Jianu- actualul preşedinte al Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

Trebuie precizat că FNGCIMM SA – IFN are drept unic acționar statul român, reprezentat prin Ministerul Finanțelor Publice, și, totodată, este „partener al Guvernului României pentru implementarea politicilor sale de sprijinire a dezvoltării acestui sector ce constituie o prioritate a politicii economice și sociale a Guvernului României”. 

Surprinzător, ministrul interimar al Finanțelor, premierul Florin Cîțu nu a mai prelungit mandatelor celor patru „vedete” din bordul administrativ de la FNGCIMM SA – IFN, ceea ce a surprins pe cei avizați.

De asemenea, trebuie precizat că membrii Consiliului de Administrație al FNGCIMM SA IFN beneficiază de o indemnizație lunară brută de 12.062 lei.

2 COMENTARII

  1. Jianu trebuia să susțină PSD, nu să dezerteze pentru un scaun. Recunosc ca este un bun specialist. A căutat în ultimul timp să nu fie acid la adresa guv. citu care merită nu numai săpunit zilnic, merită anchetat începând de la premier până la unii miniștri dubioși și chiar consilieri care nu au nicio legătură cu prosperitatea României. Ce rol are Isar in bârlogul acesta?

    • Rolul lui Isar, imparte patul cu Alinuta Gorghiu, amandoi vor sa fie pe cai mari, sa faca bani multi, functii banoase chiar daca trebuie sa calce pe cadavre, si sunt prieteni de familie cu Citu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...