Florin Cîțu, un nou atac la PSD: Îşi lansează programul pentru sărăcirea românilor

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, îi critică dur pe social-democrați și îi acuză că își lansează „programul pentru sărăcia românilor”. Guvernarea PSD, pentru liberalul Cîțu a însemnat: 500 de modificări la Codul fiscal, TVA defalcat şi naţionalizarea de facto a Pilonului II de pensii.

”PSD îşi lansează programul pentru sărăcirea românilor. Să nu uităm ce a însemnat guvernarea PSD pentru că aceeaşi oameni pregătesc aceleaşi măsuri”, a scris marţi, pe Facebook, Florin Cîţu.

Potrivit ministrului de Finanțe, guvernarea PSD a însemnat:

– 500 modificări ale Codului fiscal
– introducere supraaciză carburant
– TVA defalcat
– supraimpozatarea contractelor part-time
– naţionalizarea Pilonui II de pensii de facto
– taxă pe stâlp
– oug 114 -supraimpozitarea tuturor sectoarelor din economie
– atacul la justiţie, OUG 13

”Autorul acestui atac, Grindeanu, este astăzi numărul 2 în PSD”, a mai scris Cîţu, precizând că rata inflației a crescut de la 0% la 5.4%, fiind ”cea mai mare rată a inflaţiei din UE aproape trei ani la rând”.

”ROBOR a crescut de la 0.7% la 3.9%. Singură ţară din UE în care au crescut dobânzile în această perioadă. Singura ţară din UE în care deficitul bugetar a crescut, deşi era o perioadă de creştere economică. Până şi Grecia avut surplus bugetar în aceea perioadă”, a mai afirmat ministrul finanţelor.

În guvernările PSD, România a fost ”singura ţară din lume din care cetăţenii fugeau de regimul dictatorial instaurat de Dragnea la fel de rapid că din zonele de război”, mai scrie Cîțu.

PSD îşi lansează marţi, de la ora 18.00, Programul de guvernare.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...