Florin Cîțu: Fără rapelul la vaccin toate eforturile noastre au fost degeaba

Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat cu doza de rapel împotriva COVID-19, sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, declarând la final că este importantă şi administrarea celei de a doua doze de ser.

„Am făcut şi al doilea vaccin, rapelul. Deci, pentru mine, această operaţiune s-a încheiat, la fel de uşor ca prima oară, deci fără niciun fel de probleme. Este foarte important să facem rapelul, deci toată lumea trebuie să înţeleagă că trebuie să facem şi al doilea vaccin, pentru că fără al doilea vaccin tot ceea ce am făcut până acum, toate eforturile noastre au fost degeaba. Este important să ne vaccinăm, în primul rând, şi am văzut că este interes pentru vaccin, dar este mult mai important să venim şi la rapel. Deci, toată lumea trebuie să-şi facă rapelul şi vă spun că nu se întâmplă nimic, sunt aici, niciun efect, mergem înainte”, a afirmat Florin Cîţu, la Spitalul „Dr. Carol Davila”.

Premierului i-a fost administrată prima doză de vaccin contra COVID-19 pe 16 ianuarie la Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 a început pe 15 ianuarie, pentru populaţia cu grad ridicat de risc şi lucrătorii care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale.

Premierul a declarat și că au început discuții cu Comisia Europeană pentru ca România să poată produce vaccin anti-COVID, cu unul dintre producătorii autorizați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...