Florin Cîțu: PSD-ul nu se schimbă. Este tot partidul lui Dragnea care are un singur obiectiv- să omoare sectorul privat

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a scris sâmbătă pe Facebook, în ziua în care are loc Congresul extraordinar al PSD, că formațiunea nu se schimbă, „este tot partidul lui Liviu Dragnea”, iar singurul obiectiv al social-democraților este să „omoare sectorul privat”.

„PSD-ul nu se schimbă. Este tot PSD-ul lui Dragnea, Tudose, Dăncila , Valcov, Grindeanu care are un singur obiectiv – să omoare sectorul privat. Senatul a respins vineri programul Guvernului de garantare a leasing-ului pentru IMM-uri. Faptele şi voturile socialiştilor arată clar cine sunt, criminalii economiei”, a scris Florin Cîţu sâmbătă pe Facebook. 

Social-democrații își aleg sâmbătă noua conducere în cadrul unui Congres extraordinar care este organizat prin vide-conferință. În competiția internă pentru șefia PSD s-au înscris liderul interimar al formațiunii Marcel Ciolacu și fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici.

Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul PSD se desfășoară la Parlament în prezența a 20 de lideri, iar în județele din țară lucrările sunt urmărite online.

La Congres, Marcel Ciolacu candidează cu moțiunea  „Reconstrucția PSD – O viziune politică de stânga pentru un partid european”. Din echipa lui Marcel Ciolacu fac parte Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu sau Vasile Dâncu. Eugen Teodorovici candidează singur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...