Florin Cîţu: Suntem foarte aproape de a avea Legea offshore

Preşedintele Senatului, liderul PNL Florin Cîţu, afirmă, miercuri, că ”suntem foarte aproape de a avea Legea offshore”, proiectul urmând a trece repede prin Parlament, prin procedură de urgenţă.

”Suntem foarte aproape de a avea Legea offshore. În acest context, toate forţele politice ale coaliţiei susţin o lege a offshore să fie aprobată cât mai rapid. În momentul în care va ajunge în Parlament vă garantez că va trece foarte rapid”, a declarat, miercuri, Florin Cîţu.  

Acesta a explicat că legea va avea procedură de urgenţă pentru că sunt companii care, ”de a doua zi după ce este aprobată această lege, vor extrage gaz şi vor pune pe piaţă”.  

”E clar că ieri a fost o discuţie mai lungă pe energie (…) pentru a reporni acele capacităţi care folosesc cărbune. Este clar că în această situaţie complicată toată Europa se uită la surse alternative de a produce energie şi România avea deja aceste resurse. Vom vedea dacă avem şi cărbune, dacă nu va trebui să importăm”, a mai declarat Cîţu.  

Acesta a precizat că România trebuie să angajeze ”vreo 600 de oameni din nou pentru creşterea capacităţii”.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...